Vedeta, cunoscută din serialele ”Ally McBeal” sauArrested Development”, a declarat că e într-un moment al vieții în care își dorește să facă ceva ”diferit”, care s-o ”provoace”.

”Pe măsură ce mă apropiam de 45 de ani, mă tot întrebam dacă e ceva ce mi-ar plăcea să fac, ceva ce nu am făcut niciodată, ceva ce ar fi diferit și provocator. Cam știu ce-mi poate oferi actoria în 10, 20 de ani, așa că am decis să renunț la ea și să încep o afacere”, a declarat Portia.

Vedeta a fost întotdeauna o mare timidă, o trăsătură care nu face tocmai casă bună cu actoria. În plus, după cum spunea ea, oricum, dintre ea și Ellen, soția sa, publicul a preferat-o întotdeauna pe Ellen.

”Când sunt cu Ellen, fanii vin și spun <> Apoi se uită la mine și spun: <<Și tu ești îngrozitoare! E amuzant>>.

Secretul relației longevive dintre cele două

Portia, născută Amanda Lee Rogers în Australia, și Ellen sunt căsătorite din 2008. Cât despre secretul relației lor, acesta este faptul că sunt cele mai bune prietene, declară Portia.

Potria de Rossi si Ellene DeGeneresSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Suntem prietene foarte bune și vorbim despre orice. Și niciodată, niciodată nu ne mințim, nici cea mai mica și nevinovată minciună. Și ea este singura persoană cu care vreau să-mi petrec timpul. E prietena mea cea mai bună și vreau să fiu cu ea tot timpul. E minunată! Cine nu ar vrea să fie cu Ellen non-stop?”, declara Portia.

Foto: Hepta/NorthFoto

Vezi și Ellen DeGeneres a povestit despre iubita ei care a murit și cum i-a schimbat viața această tragedie

Citește și: