„Printesa noastra implineste azi 4 luni. 4 luni de bucurie, speranta si fericire profunda. Draga mea, iti multumesc pentru cum ma faci sa descopar in fiecare dimineata viata. La multi ani, Bella Victoria Margot! Mami si tati te iubesc neconditionat!”, a scris îndrăgita prezentatoare TV pentru a marca ziua fetiței ei și a lui Tavi Clonda.

Prezentatoarea TV și artistul își împărtășesc marea bucurie a minunii pe care o trăiesc în fiecare zi alături de fetița lor, și cu fanii lor din mediul virtual, unde publică constant imagini inedite, spre deliciul faniilor.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

 

Au devenit părinți pe 23 septembrie

Gabriela și Tavi au devenit părinți pe 23 septembrie și au ținut secret  numele bebelușei Victoria până în ziua în care a venit pe lume. Nașterea a fost filmată și au recunoscut că au avut foarte mari emoții.

Vedeta a născut prin cezariană, deși și-a dorit să nască natural. “Mi-e frică de naștere mai mult decât de momentul când o să vină ea. Aș fi vrut natural, dar nu mi-a ieșit pentru că am o trombofilie, sângele e subțiat și există riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au”, a spus ea.

 

Citește și: