Potrivit  E! News, celebra cântăreață s-a despărțit de iubit, săptămâna trecută, iar Christian este devastat. Încearcă disperat să o o facă pe Gaga să se răzgândească și să se împace, dar artista îl refuză.

Celebra cântăreață și-a făcut apariția la premiile Grammy, fără logodnicul ei, și fără inelul de logodnă în valoare de 400.000 de dolari.

Bradley Cooper si Gaga sunt foarte apropiatiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Johnny Depp nu mai arată așa! Cu ochelari, barbă și părul alb, starul s-a transformat total. E de nerecunoscut

Lady Gaga și Bradley Cooper par foarte apropiați

Ceea ce i-a uimit pe toți a fost și faptul că Lady Gaga nu l-a menționat deloc pe viitorul ei soț în discursul de mulțumire după ce a primit premiul Grammy pentru  cel mai bun duet pop pentru melodia „Shallow”, pe care o cântă împreună cu actorul Bradley Cooper, de care s-a apropiat foarte mult în timpul filmărilor „A Star Is Born”.

Ba mai mult, unele surse susțin că între Brad și Gaga s-ar fi înfiripat mai mult decât o prietenie, în ciuda faptului că actorul este cuplat cu Irina Shayk, cu care are un copil, și despre care s-a scris că s-ar fi căsătorit în secret.

Cu toate acestea, unele surse susțin că zvonurile ar fi false și că Gaga și Christian nu s-au despărțit, ci au amânat nunta până când artista își mai eliberează programul.

Citește și: