Prins de jurnaliști pe covorul roșu, starul de 58 de ani din ”Masca lui Zorro” a avut numai cuvinte de bine la adresa lui Melanie Griffith, cea care i-a fost soție aproape 20 de ani. Prezent la decernarea premiilor Emmy, unde, din păcate, nu a câștigat niciun trofeu, Banderas le-a spus jurnaliștilor: ”Melanie este prietena mea dragă și tocmai mi-a trimis un mesaj. Regretă faptul că nu am câștigat.

Urmează să ne vedem săptămâna aceasta, pentru că în continuare face parte din familie”.

”O voi iubi pe femeia aceasta până în ziua în care voi muri”

Întrebat ce părere are despre faptul că Melanie, de 61 de ani, a fost diagnosticată cu cancer de piele, Banderas a dat un răspuns neașteptat: ”O voi iubi pe femeia aceasta până în ziua în care voi muri”.

Melanie Griffith și Antonio Banderas, părinții unei tinere de 21 de ani, Stella Banderas, sunt cu siguranță un model de urmat pentru cuplurile divorțate.

Vorbind despre căsătoria cu Antonio Banderas, Melanie Griffith declara în urmă cu ceva vreme: ”Să pornesc o familie cu el a fost mai interesant decât să joc un rol într-un film. Trebuie să-ți trăiești viața și nu doar să o joci pe a altora tot timpul. Și cum ai putea să o joci pe a altuia dacă nu o trăiești pe a ta?”.

Cererea în căsătorie? ”E o idee bună!”

Revenind la Banderas, acesta a fost întrebat, tot pe covorul roșu, la Premiile Emmy, dacă o va cere pe iubita sa de soție. A replicat doar că, dacă se va întâmpla, totul va fi în privat, făcând referire la cererea în căsătorie care a avut loc în direct, chiar pe scena galei, când un regizor și-a cerut iubita de soție.

”Reacția publicului a fost foarte puternică. Foarte intensă. A fost, probabil, cel mai frumos moment al nopții. Nu a avut nimic de-a face cu trofeele galei. Nu a avut nimic de-a face cu serialele TV (premiate în cadrul galei – n. red.). A avut de-a face cu viața. Și a fost frumos!”, a declarat actorul.

”Când așa ceva se întâmplă, te gândești <>”, a mai spus Banderas, dând astfel de înțeles că cochetează cu idea de a-și cere iubita de soție.

Întrebat dacă urmează să se logodească, actorul a răspuns însă: ”Încă nu știu”, adăugând: ”Suntem îndrăgostiți… Nu vreau să intru în detalii acum, dar suntem de patru ani împreună și e minunat”.

Foto: Hepta

Vezi și Melanie Griffith: ”Căsătoria nu e relevantă. Îmi iubesc toți foștii soți, dar…”

Citește și: