Tu stii cine a fost Pablo Picasso, omul al carui nume are 23 de cuvinte?

Actorul spaniol, în vârstă de 56 de ani, filmează în Malaga și a fost fotografiat în coridă, în timp ce se lupta cu un taur. Acesta a renunțat definitiv la podoaba capilară și a ajuns de nerecunoscut, schimbarea fiind una radicală. La prima vedere nu își dai seama că acesta este celebrul „Zoro”, care atrăgea privirile tuturor femeilor.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și:Thalia a cucerit internetul cu o transformare uluitoare. Este superbă la 46 de ani, iar noul look o prinde de minune

Are probleme de sănătate

Antonio Banderas a avut în ultima vreme nuemroase probleme de sănătate și de fiecare dată a șocat cu aparițiile lui. El a recunoscut că la sfârșitul lunii ianuarie a suferit un infarct, în timp ce făcea exerciții fizice, și încă se recuperează, după ce a fost la un pas de moarte. „A început ca un atac, dar nu a provocat daune permanente. Sunt în perioada de recuperare”, le-a spus acesta jurnaliștiilor, aflați la eveniment. „Este ceva ce se întâmplă în fiecare zi la o grămadă de oameni. Nu am ascuns acest lucru, dar nu am vrut să mi se ofere mai multă atenție decât altor oameni care au mai trecut prin așa ceva”, a spus acesta. De asemenea, Banderas a recunoscut că a suferit și o intervenție chirurgicală. Medicii i-au pus trei stenturi în artere, în luna martie fiind a fost internat și într-un spital din Geneva.

Antonio Banderas a devenit cunoscut pentru rolurile lui din „Masca lui Zorro”, „Shrek” și „Desperado”. Acesta locuiește din 2015  într-o proprietate de 2,4 milioane de lire sterline în satul Cobham, Marea Britanie. În plus, de când s-a mutat în Marea Britanie, Banderas, care are o relație cu modelul Nicole Kempel, 37 de ani, a renunțat la viața glamour și la petrecerile de la Hollywood pentru o viață mult mai liniștită.

Citește și: