Celebru actor a susrprins pe toată lumea la Cannes. Acesta a renunțat la barba albă, și-a vopsit părul și pare să-și revină după sperietura pe care a tras-o la începutul acestui an. La braț cu superba lui iubita, Nicole Kimpel, mai tânără cu 19 ani,  Banderas a dat dovadă de o atitudine pozitivă pe covorul roșu, având foarte multă energie, fiind pus pe glume, pesemne că se simte mult mai bine.

 

Antonio Banderas si iubita lui, Nicole Kimpel, la Festivalul de Film de la CannesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Antonio Banderas și-a îngrijorat fanii în martie

Actorul, în vârstă de 56 de ani, și-a îngrijorat familia și fanii după ce la sfârșitul lunii ianuarie a suferit un infarct, în timp ce făcea exerciții fizice, și încă se recuperează, după ce a fost la un pas de moarte. „A început ca un atac, dar nu a provocat daune permanente. Sunt în perioada de recuperare”, le-a spus acesta jurnaliștiilor, aflați la eveniment.

„Este ceva ce se întâmplă în fiecare zi la o grămadă de oameni. Nu am ascuns acest lucru, dar nu am vrut să mi se ofere mai multă atenție decât altor oameni care au mai trecut prin așa ceva”, a spus acesta. De asemenea, Banderas a recunoscut că a suferit și o intervenție chirurgicală. Medicii i-au pus trei stenturi în artere, precizând că în martie a fost internat și într-un spital din Geneva.

Antonio Banderas a devenit cunoscut pentru rolurile lui din „Masca lui Zorro”, „Shrek” și „Desperado”. Acesta locuiește din 2015  într-o proprietate de 2,4 milioane de lire sterline în satul Cobham, Marea Britanie. În plus, de când s-a mutat în Marea Britanie, Banderas, care are o relație cu modelul Nicole Kempel, 37 de ani, a renunțat la viața glamour și la petrecerile de la Hollywood pentru o viață mult mai liniștită.

Citește și: