Într-un interviu recent, Banderas a povestit cum a cunoscut-o pe Griffith. Era la ceremonia Oscarurilor, în 1989. ”Am văzut-o pe acestă femeie blondă și o știam, pentru că o văzusem în filme. Nu-mi aminteam însă numele ei în acel moment”, povestește actorul. Așa că l-a întrebat pe regizorul Pedro Almodovar, cu care era pe covorul roșu, cum se numește actrița.

I s-a răspuns că e Melanie Griffith. Banderas își amintește că a fost cucerit total, iremediabil de actriță. ”6 ani mai târziu eram căsătorit cu ea”, a mai povestit el.

Cei doi și-au spus ”da” în 1996 și au avut împreună o fată, Estella, un an mai târziu. În 2014, Melanie, în vârstă de 62 de ani, a depus actele pentru divorț.

Negrito și Rubia

Rememorând acei ani, Banderas își amintește că fosta soție îl striga Negrito, iar el o alinta pe ea Rubia (blondă, în spaniolă).

Deși au împreună o fată ajunsă acum la vârsta de 22 de ani, actorul a fost și este foarte apropiat și de Dakota Johnson, pe care Melanie o avea dintr-o altă căsătorie. Avea cinci ani când Banderas a venit în familie, așa că Dakota s-a adaptat imediat. Îi spunea Paponio (combinație între papa și Antonio).

A fost și este apropriat și de celălalt fiu al lui Melanie, Alexander, în vârstă de 34 de ani, din prima căsătorie a actriței.

Melanie a fost căsătorită de trei ori și a declarat în nenumărate rânduri că a rămas în relații foarte bune cu toți soții.

”Pe toți soții mei, pe toți trei, îi iubesc foarte mult, suntem toți foarte apropiați!”, spunea Melanie în 2018.

Vezi și Cum arată fiica lui Antonio Banderas și a Melaniei Griffith. Luna viitoare împlinește 23 de ani și s-a transformat într-o femeie superbă

Citește și: