Actorul a declarat recent că o va iubi pe Melanie Griffith, cea care i-a fost soție timp de 19 ani, ”până în ziua în care el va muri”. ”Chiar dacă suntem divorțați, este familia mea și o voi iubi până în ziua în care voi muri. Am păstrat legătura în toți acești ani și am reușit să ne despărțim într-un mod elegant. Copiii sunt fericiți pentru asta și este foarte important pentru amândoi. Copiii noștri sunt prioritatea noastră numărul 1”, a declarat starul din ”Masca lui Zorro”.

Actorul în vârstă de 57 de ani nu înțelege de ce cei care se despart strică apoi relațiile, devenind acri unul cu altul. ”Vom fi întotdeauna prieteni, sper. Vorbim la fiecare câteva zile și mă bucur că nu suntem ca alte foste cupluri, în care cei doi devin acri, furioși după ce mariajul se încheie. Nu văd niciun motiv pentru care lucrurile ar trebui să stea așa.

E mult mai bine să încerci să-ți amintești și să onorezi toate momentele frumoase și fericite de care te-ai bucurat. Am fost căsătoriți multă vreme și cred că și Melanie vrea să păstreze contactul, la fel ca mine. Melanie e o femeie pe care am iubit-o, pe care încă o iubesc și pe care o voi iubi întotdeauna”, a mai spus Antonio Banderas.

Sentimentele sunt reciproce

Cât despre Melanie, în vârstă de 60 de ani, se pare că sentimentele sunt reciproce. De ziua fostului soț, Antonio, aceasta a scris pe rețelele sociale: ”La mulți ani frumosului și vigurosului meu fost soț. Întotdeauna te voi iubi”.

Totuși, referindu-se la căsătorie, în general, actrița, care a fost măritată de patru ori, cu trei bărbați, declara: ”Nu vă căsătoriți! Acesta ar fi sfatul meu. Nu e nevoie. Ori treci prin calvarul contractului prenupțial ori, dacă vrei să divorțezi și nu ai unul, atunci ți-ai fi dorit să ai așa ceva.

Căsătoria mi se pare învechită… Nu trebuie să te căsătorești ca să mai ai un copil. Nu e ca și cum copilul ar avea un stigmat”.

Foto: Hepta

Vezi și Antonio Banderas a vorbit despre problemele lui de sănătate: „Nu vreau să-mi trăiesc viața ca și cum deja am murit…”

Citește și: