Actorul, în vârstă de 56 de ani, a recunoscut că la sfârșitul lunii ianuarie a suferit un infarct, în timp ce făcea exerciții fizice, și încă se recuperează, după ce a fost la un pas de moarte. „A început ca un atac, dar nu a provocat daune permanente. Sunt în perioada de recuperare”, le-a spus acesta jurnaliștiilor, aflați la eveniment. „Este ceva ce se întâmplă în fiecare zi la o grămadă de oameni. Nu am ascuns acest lucru, dar nu am vrut să mi se ofere mai multă atenție decât altor oameni care au mai trecut prin așa ceva”, a spus acesta. De asemenea, Banderas a recunoscut că a suferit și o intervenție chirurgicală. Medicii i-au pus trei stenturi în artere, precizând că luna aceasta a fost internat și într-un spital din Geneva.

Cu toate acestea, probleme par a fi destul de mari și l-au speriat teribil pe actor, care, practic, a îmbătrânit brusc după această experiență, el părând în continuare foarte slăbit. Banderas a recunoscut că s-a cam neglijat în ultimii ani, mai ales din cauza muncii. „Am traversat Atlanticul de șapte ori într-un an. Am fost dependent de muncă”, a declarat actorul pentru ziarul spaniol EL Pais, spunând că sperietura prin care a trecut l-a făcut să vadă viața altfel.

Antonio Banderas a devenit cunoscut pentru rolurile lui din „Masca lui Zorro”, „Shrek” și „Desperado”. Acesta locuiește din 2015  într-o proprietate de 2,4 milioane de lire sterline în satul Cobham, Marea Britanie. În plus, de când s-a mutat în Marea Britanie, Banderas, care are o relație cu modelul Nicole Kempel, 37 de ani, a renunțat la viața glamour și la petrecerile de la Hollywood pentru o viață mult mai liniștită.

 

Disfrutando de la naturaleza tras un pequeño susto. Enjoying nature after a startle. Besos.

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on