Antonia apare în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume în 2018. Ba mai mult, românca se află pe unul dintre locurile fruntașe, mai exact locul opt, în timp ce nume sonore de la Hollywood, celebre în întreaga lume, nu au reușit această performanță.

Citește și: Soția prințului Harry, supranumită „uraganul Meghan” din cauza tensiunilor pe care le provoacă în familia regală. Cum a reușit să o înfurie din nou pe regină

Soția lui Kemal din „Dragoste infinită”, mai frumoasă decât partenera actorului din film

 

În top se mai regăsesc Emma Watson, ocupanta locul 3, Candice Swanepoel (locul 19), Rihanna (locul 21), Selena Gomez (locul 51), Gal Gadot (locul 9), Keira Knightley (locul 30), Nina Dobrev (locul 48), Gigi Hadid (locul 68), Margot Robie(locul 75), mai mulți îngerași Victoria Secret, Fahriye Evcen, soția lui Burak Özçivit,  starul din serialul turcesc fenomen „Dragoste infinită”, însărcinată cu primul copil al cuplului. Ea a ocupat poziția 42, în timp ce partenera lui Burak din serialul de succes, Neslihan Atagül, interpreta lui Nihan, s-a clasat abia pe locul 81.

Mai mult, Antonia a reușit să o surclaseze și pe Ce înseamnă genele… Prințesa Charlotte seamănă perfect cu nepoata lui Lady Di!

  • Sunt cele mai frumoase gemene din lume. Oamenii rămân muți când le văd pe stradă. Par ireale
  •