Antonia apare în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume în 2018. Ba mai mult, românca se află pe unul dintre locurile fruntașe, mai exact locul opt, în timp ce nume sonore de la Hollywood, celebre în întreaga lume, nu au reușit această performanță.

Citește și: Soția prințului Harry, supranumită „uraganul Meghan” din cauza tensiunilor pe care le provoacă în familia regală. Cum a reușit să o înfurie din nou pe regină

Soția lui Kemal din „Dragoste infinită”, mai frumoasă decât partenera actorului din film

 

În top se mai regăsesc Emma Watson, ocupanta locul 3, Candice Swanepoel (locul 19), Rihanna (locul 21), Selena Gomez (locul 51), Gal Gadot (locul 9), Keira Knightley (locul 30), Nina Dobrev (locul 48), Gigi Hadid (locul 68), Margot Robie(locul 75), mai mulți îngerași Victoria Secret, Fahriye Evcen, soția lui Burak Özçivit,  starul din serialul turcesc fenomen „Dragoste infinită”, însărcinată cu primul copil al cuplului. Ea a ocupat poziția 42, în timp ce partenera lui Burak din serialul de succes, Neslihan Atagül, interpreta lui Nihan, s-a clasat abia pe locul 81.

Mai mult, Antonia a reușit să o surclaseze și pe celebra franțuzoaică Thylane Blondeau, votată încă de la vârsta de 6 ani cea mai frumoasă fetiță de lume. Aceasta nu a reușit să intre nici în top 10, ea clasându-se abia pe locul 12.

Thylane Blondeau a fost  votată încă de la vârsta de 6 ani,cea mai frumoasă fetiță de lume.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Locul 1 în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume în 2018 a fost ocupat de Chou Tzuyu, cântăreață și dansatoare de origine Taiwaneză. Clasamentul a inclus celebrități din toate domeniile: muzică, actorie, sport, modă.

 

View this post on Instagram

 

Congratulations Antonia Iacobescu of ??! You made it to The 100 Most Beautiful Women of 2018 List #mostbeautifulwomen2018

A post shared by 100 Most Beautiful Women 2018 (@mostbeautifulwomen2018) on

Nu este pentru prima oară când frumusețea Antoniei, în vârstă de 29 de ani, este menționată într-un top internațional. Timp de cinci ani, vedeta din România a fost inclusă de publicația Independent Critics pe lista celor mai frumoase chipuri.

 

Citește și: