Antonia și Alex Velea au plecat în vacanță cu cei trei copii, Dominic, Akim și Maya, fiica solistei din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Smiley cu Gina o au cu ei pe micuța Josephine, așa că activitățile adulților au în centrul atenției copiii. Și, în timp ce Speak și Ștefania sunt liber să umble și să viziteze ce vor ei, cuplurile de părinți stau mai mult la plajă și în apă. Întrebat pe Instastory dacă se află în același loc cu Smiley și cu Velea, Speak a răspuns „Nu, fiecare în alt loc”.

gina-si-fiicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Smiley și Gina au oferit deja imagini cu Josephine, pe Instagram, la fel și Alex Velea și-a pozat comorile, spre încântarea fanilor care-i urmăresc postările online. Antonia a făcut și ea un filmuleț în care a prezentat cazarea de vis, situată chiar pe, plajă, iar Smiley și Gina au apucat și ei să își facă un selfie de părinți: “Mami și tati”, a scris Smiley, în dreptul imaginii. Antonia și-a încântat fanii și cu câteva poze cu ea în costum de baie. arată incredibil și nu degeaba este numită cea mai frumoasă vedetă din România.

Imagini video cu Antonia în costum de baie!

Smiley, Speak și Alex Velea, cu iubitele în vacanță

Pe 2 ianuarie, Smiley cu Gina Pistol, Speak cu Ștefania și Alex Velea cu Antonia și-au anunțat fanii că urmează să se urce în avion. „Hai să fie o vacanță frumoasă! Reuniune de început de an!”, a scris Smiley, pe Instagram. Cei 6 au plecat împreună într-o vacanță exotică, în Asia.

„Toată șatra lu’ papuc! Să fie cu vacanță frumoasă!”, a completat Speak, care va integra această deplasare în proiectul de călătorii pe care îl are împreună cu Ștefania și care se cheamă „Aventura, strigați URA!”. Cei doi își filmează toate vacanțele, iar la un moment dat aventurile lor chiar au fost difuzate pe Voyo. Nu este exclus ca și această vacanță să devină subiectul unui vlog sau al unei emisiuni.

După un zbor lung și obositor, după cum se vede din imaginile pe care deja le-au publicat pe Instagram, cei șase au ajuns în prima destinație, Hanoi, capitala Vietnamului, unul dintre cele mai aglomerate orașe din Asia și din lume.

Citește și: Smiley și fiica, poză adorabilă la plajă. Speak, dezamăgit de prima zi de vacanță: „Deja mă iau spumele”. Toată gașca e în Vietnam

Citește și: Ilinca Vandici, coșmar în Mexic: „E groaznic. Nu credeam că o să avem Sărbători așa urâte. Am merge oriunde, numai să nu mai stăm aici”