Artista apare în imagine cu părul desfăcut, cu un hanorac roșu pe ea și un zâmbet mare. Ce-i drept e greu de recunoscut, diferența fiind destul de mare, dar Antonia pare mult mai frumoasă așa naturală. Îndrăgita vedetă are un ten luminos și fără pic de imperfecțiuni, iar machiajul nu face altceva decât să  o maturizeze. Imaginea a strâns rapid peste 100 de mii de like-uri și toată lumea a lăudat-o pentru frumusețea ei.

Antonia, fara pic de machiajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Ești incredibil de frumoasă”, „Cea mai frumoasă ești naturală”, „A avut de unde mosteni frumusețea”, „O perfecțiune”, „Deci esti de 10000000000000 de ori mai frumoasă naturală.”, „Semeni foarte mult cu mama ta, nemachiată”, au fost câteva dintre cometariile fanilor.

Antonia e considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume

Antonia a apărut recent în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume în 2018. Ba mai mult, românca se află pe unul dintre locurile fruntașe, mai exact locul opt, în timp ce nume sonore de la Hollywood, celebre în întreaga lume, nu au reușit această performanță.

În top se mai regăsesc Emma Watson, ocupanta locul 3, Candice Swanepoel (locul 19), Rihanna (locul 21), Selena Gomez (locul 51), Gal Gadot (locul 9), Keira Knightley (locul 30), Nina Dobrev (locul 48), Gigi Hadid (locul 68), Margot Robie(locul 75), mai mulți îngerași Victoria Secret, Fahriye Evcen, soția lui Burak Özçivit,  starul din serialul turcesc fenomen „Dragoste infinită’, însărcinată cu primul copil al cuplului. Ea a ocupat poziția 42, în timp ce partenera lui Burak din serialul de succes, Neslihan Atagül, interpreta lui Nihan, s-a clasat abia pe locul 81.

Citește și: