Frumoasa artistă a postat pe contul ei de instagram o imagine sexy cu ea într-o fustă strâmtă, ce îi lasă puțin burtica la vedere, însă aceasta a părut foarte surprinsă de întrebările ce au venit imediat de la fanii ei. O admiratoarea a întrebat-o dacă este însărcinată din nou, iar răspunsul Antoniei a venit imediat. „Nu chiar, doar grasă”, a scris artista.  Persoana care i-a pus întrebare a început imediat să-și ceară scuze, spunând că nu a vrut să o jignească și că nu e deloc grasă, ci arată perfect. „Îmi cer scuze, Antonia. Nu la asta m-am referit. În nici un caz! Nu ești grasă, corpul tău este perfect. Eu doar credeam că îți dorești al patrulea copil”, a scris  aceasta. Artista a răspuns din nou, părând chiar iritată de această conversație.

Citește și: Marele actor Horațiu Mălăele împlinește astăzi vârsta de 65 de ani! Iată cele mai memorabile citate

Antonia este mama a trei copii

„Cum ai înțeles tu că mi-aș dori al patrulea copil, uitându-te la această fotografie”, a întrebat enervată Antonia. „Nu mi-am dat seama din faptul că m-am uitat această poză, ci din felul în care îți iubești și îți crești copiii(…). Scuză-mă, dacă am greșit. Nu am vrut să zic nimic rău”, a încheiat admiratoarea cântăreței.

Antonia a surclasat-o acum pe Thylane Blondeau, în topul celor mai frumoase femei din lume 2018SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Însă, fanii artistei nu s-au potolit și au început să-și dea cu părerea când va veni pe lu me cel de-al treilea copil al ei și al lui Velea, care, spun ei, va fi tot băiat. „Pot să anticipez că o să aveți un al patrulea copil (tot băiat). Probabil o să-l lansați în proiect undeva prin primăvara viitoare, martie-aprilie. Bani aveți,sănătoși sunteți, de ce nu? Familia numeroasă îți garantează o bătrânețe liniștită și plină de evenimente”, a mai scris un internaut.

Citește și: Declarația emoționantă a Mirabelei Dauer despre moartea prieteni ei de-o viață, Marina Scupra. Îți dau lacrimile. „Nu mai putem face nimic… Doar să ne regăsim lângă un sicriu și…”

Se chinuie de patru ani să divorțeze de Castellano

Antonia este mama a trei copii. Are o fetiță, Maya, din căsătoria cu Vincenzo Castellano, și doi băieți cu Alex Velea, Dominic și Achim. Deşi are o relaţie oficială de aproape trei ani cu Alex Velea (32 de ani), solista nu a reuşit să se separe nici acum de italianul Vincenzo Castellano. Ea a băgat divorţ în decembrie 2013, iar de atunci tot speră că va fi o femeie liberă în acte pentru a se putea mărita cu iubitul Alex Velea.

Citește și: