Antonia, te simți răsfățată de prezent?
Simt că am obținut lucruri de care aveam nevoie să mă simt împlinită: o relație frumoasă, în care mă simt iubită și am parte de susținere, doi copii minunați, pe Maya și pe Dominic, un al treilea, băiețel. care va veni în curând, o carieră frumoasă, fani, o echipă care este alături de mine. Mă simt motivată să continuu cu și mai mult entuziasm și dedicare.

Cum îmbini programul concertelor cu cel de mamă? Uneori este și Dominic cu tine la concerte sau numai dacă te însoțește și Alex?
Dominic nu mă însoțește la concerte, este prea mic, uneori drumul este foarte lung. Așa că atunci când noi suntem plecați, părinții lui Alexandru sau părinții mei stau cu Dominic. Este cel mai bine așa. Suntem și noi mai liniștiți și focusați (n.r.: concentrați) să ne facem treaba bine. Însă, îl mai luăm cu noi la studio. Este un copil cuminte și ne lasă să lucrăm.

Vei cânta la sfârșitul lunii iulie la evenimentul muzical ”Live pe Plajă”. Mai ai emoții când vezi mii de oameni că vin să te vadă și să te asculte?
Da, categoric! De fiecare dată, înainte să urc pe scenă, am mari emoții. Și mai ales când este vorba de un public atât de numeros. Așa a fost și în concertul de deschidere al trupei americane Maroon5.
Dar mă bucur de fiecare experiență!

Când stai acasă, în familie, îți place să gătești?
Gătesc din când în când, da. Îmi place să experimentez rețetele pe care le vad pe Instagram, cel mai mult. Cred că mă pricep. (râde)

Capacitatea ta de a iubi s-a schimbat în ultimii ani?
Iubesc și mai mult și mai matur, și mai cu drag!

Ești omul prezentului sau te mai pierzi și în amintiri?
În general, sunt omul prezentului, dar mereu îmi amintesc cu drag despre copilărie, adolescență, prieteni, scoală, perioada în care am început să cânt. Sunt parte din mine aceste momente.

Ai copilărit în Utah, ai mers la școală în Las Vegas. Ți-ar plăcea să mai locuiești în SUA?
Cred că mi-ar plăcea să mă întorc acolo la un moment dat. Nu știu dacă neapărat să și locuiesc, dar a fost o perioadă frumoasă din viața mea, am învățat multe lucruri, m-am dezvoltat și cred că a ajutat mult în conturarea mea ca personalitate, ca om. Am trăit printre copii de diverse naționalități, m-a ajutat să fiu relaxată, să mă feresc de discriminări, să îi iubesc pe cei de lânga mine, indiferent de țara din care vin.

Când ai fost cel mai recent în Statele Unite ale Americii?
Nu am mai fost de mulți ani, am fost în februarie în Canada, pentru concert, dar doar câteva zile, nu am apucat să merg și în State.

Perspectivele pentru viitorul copiilor tăi crezi că sunt mai avantajoase în Europa?
Nu știu dacă mai avantajoase, eu am studiat în SUA și sunt încântată. Însă, toate la timpul lor. Atunci când voi fi aproape de această decizie, voi ști mai bine ce să fac. Până atunci, am timp să mă informez.

Cine dă semne că ți-ar moșteni calitățile vocale, Dominic (1 an și 6 luni) sau Maya (5 ani)?
Dominic cântă, dansează, este foarte atras de muzică, fredonează când aude muzică. Probabil ne va moșteni. Și Maya este talentată și îi place această latură artistică. Eu îi voi susține oricare ar fi decizia lor.

Ce ți-ai dori să învețe, în primul rând, copiii tăi din lumea în care trăim?
Să fie buni, iubitori, sinceri, să nu mintă, să fie cu sufletul deschis, să îi respecte pe cei din jur.

În ce te privește, care este cel mai recent lucru pe care l-ai învățat?
Învăț în fiecare zi că prin iubire și răbdare îmi pot face viața frumoasă, așa cum mi-o doresc.

Care crezi că este cel mai mare mit despre femeile frumoase?
Că sunt frumoase și atât și nu trebuie să facă altceva sau nu știu să facă nimic.

Fiecare dintre noi are fricile. Ție de ce îți este teamă?
Cred că de singurătate. Și să pierd oamenii dragi.

Revenind la muzică, în următoarea perioadă vei cânta și în alte orașe din țară?
Da, în iulie și august voi cânta în toată țara: Vâlcea, Cluj, Craiova, Constanța, Târgoviște, Suceava, Arad.

Care sunt gândurile semnificative pentru viitorul apropiat?
Îmi doresc să am o sarcină ușoară, un copil sănătos. Desigur, vreau ca Maya și Dominic să se cunoască și să o am și pe ea alături de mine. De asemenea, sunt fericită cu relația pe care o am alături de Alexandru. Suntem fericiți și împliniți. Iar în ceea ce privește cariera, lucrez în studio la piese noi și de abia aștept să le lansez.

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Care a fost cea mai frumoasă dovadă de dragoste pe care ai primit-o recent?
Alexandru îmi face des complimente, surprize. Acum suntem amândoi extrem de fericiți pentru venirea băiețelului în familia noastră.

Nu pot trăi fără…

Familie – ”Copiii mei și Alexandru, părinții mei sunt persoane fără de care viața mea nu ar avea sens.”
Muzică – ”Mă trezesc ascultând muzică, merg la studio, la concerte. Muzica este peste tot în viața mea.”
Fanii mei – ”Mă susțin și sunt alături de mine în fiecare moment al carierei mele, le sunt recunoscătoare și le mulțumesc!”

 

Credit foto: Gabriel Hennessey