Denise Iacobescu publică pe contul ei de Instagram adesea imagini cu cei trei nepoți ai ei, după care este topită. Mai mult, , ea nu ratează nicio ocazie de a se lăuda cu fiica sa, frumoasa Antonia.

Denise a publicat o fotografie cu Antonia, pe vremea când era doar o adolescentă, iar fanii au fost în extaz. Îmbrăcată în pantaloni negri și un maiou negru cu roșu, aceasta poza extrem de relaxată în fața aparatului de fotografiat ca un adevărat model, astfel nu-i de mirare că a avut o carieră de succes în lumea modellingului. Antonia nu doar că este o femeie frumoasă,  ci a fost și un copil extrem de frumos.

Antonia a surclasat-o acum pe Thylane Blondeau, în topul celor mai frumoase femei din lume 2018SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și:  Ce băiat frumos are Bebe Cotimanis. Nu doar îi seamănă, ci îi calcă și pe urme. E pasionat de actorie

A fost desemnată una dintre cele mai frumoase femei din lume în 2018

Antonia a apărut recent în Top 100 Cele mai frumoase femei din lume în 2018. Ba mai mult, românca se află pe unul dintre locurile fruntașe, mai exact locul opt, în timp ce nume sonore de la Hollywood, celebre în întreaga lume, nu au reușit această performanță.

În top se mai regăsesc Emma Watson, ocupanta locul 3, Candice Swanepoel (locul 19), Rihanna (locul 21), Selena Gomez (locul 51), Gal Gadot (locul 9), Keira Knightley (locul 30), Nina Dobrev (locul 48), Gigi Hadid (locul 68), Margot Robie(locul 75), mai mulți îngerași Victoria Secret, Fahriye Evcen, soția lui Burak Özçivit,  starul din serialul turcesc fenomen „Dragoste infinită”, însărcinată cu primul copil al cuplului. Ea a ocupat poziția 42, în timp ce partenera lui Burak din serialul de succes, Neslihan Atagül, interpreta lui Nihan, s-a clasat abia pe locul 81.

Citește și: