O femeie asumată, mamă a trei copii, Antonia a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care apare îmbrăcată sport, poartă fes și e nemachiată. Mai mult, pe chipul ei se zăresc imperfecțiunile, pe care nici nu încearcă să le ascundă.

„Din când în când, fața mea nu arată prea bine, dar am învățat să fiu ok cu acest lucru. Sunt doar copleșită de stres. Atâta tot”, a scris Antonia pe Instagram în dreptul instantaneelor surprinse, cel mai probabil, cînd mergea cu mașina la munte.

antonia-in-drum-spre-munteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

”Ești Antonia, poți să pozezi cum vrei”, ”Frumusețe naturală”, ” Și nemachiată este foarte frumoasă”, ”Ești o minunată”, ”Naturală și mereu frumoasă”, ”Ești prea frumoasă”, ”Antonia, ești foarte frumoasă prin naturalețea ta”, ”Frumoasă și fără machiaj”, sunt doar câteva dintre mesajele internauților, care o felicită pentru curajul de a se poza cu obrazul curat.

Aproape 90.000 de oameni i-au apreciat vedetei postarea, una în care nici nu încearcă să fie sexy, iar pielea afișată nu e decât de la nivelul feței.

Surse din anturajul vedetei au declarat pentru presa mondenă că anul 2021 ar putea fi, în sfârșit, anul Antoniei și al lui Alex Velea și că cei doi ar putea merge, după ani de așteptări, la altar. După ani de așteptare, Antonia este în sfârșit o femeie liberă și nimic nu o mai împiedică să se căsătorească cu Alex Velea, cel cu care are doi copii.

Vezi și Antonia a ajuns la spital! Cum se simte vedeta

Citește și:

Gabriela Cristea revine la TV după o pauză de doi ani. Detalii despre emisiune: ”Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă”

Viața ei se va schimba în 2021: ”Anul acesta mă mărit”