Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu, a început de câțiva ani o frumoasă poveste de iubire alături de Alex Velea. Cei doi au împreună doi copii și Antonia susține că e mai fericită ca oricând pentru că în viața ei nu s-a simțit mai iubită ca acum. „Eu mi-aș dori să fiu cu el până la adânci bătrâneți. N-am cunoscut nici un bărbat până acum să mă facă să râd cum mă face el. E un mare atu foarte  pentru mine. Plus că știe să iubească într-un mod în care n-am mai fost iubită niciodată. Sunt mai iubită decât mult decât mi-aș fi dorit”, a recunoscut Antonia într-un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”, difuzată la Antena 1.
antoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

„Nu mi-a fost frică să mă arunc, pentru că mi-am dorit o iubire de genul ăsta şi mi-a lipsit. Tânjeam după o iubire din asta, pe care mi-o doream şi nu o primeam. A venit natural şi eram pregătită să iubesc. Nu am căutat. Oricum, primul gând după ce te desparţi este să aştepţi. A fost ceva frumos pentru că a venit natura. Pentru unii a fost ceva brusc pentru că s-a întâmplat cu vreo două sau trei luni după ce m-am despărţit. La mine se dusese acel ceva, am fost foarte rănită şi, pur şi simplu, a fost bine venită această dragoste”, a mai adăugat Antonia.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Kate Middleton nu mai poartă inelul de logodnă

Antonia a vorbit despre cea mai mare durere a ei

Artista a recunoscut că deși este foarte fericită, ea are o mare durere, faptul că nu poate să o aibă pe fiica ei, Maya, lângă ea. Ea  a mărturisit că, uneori, s-a gândit că refuzul lui Vincenzo de a-i acorda divorţul şi de a se înţelege asupra custodiei copilului poate fi o răzbunare.

„Nu ştiu. Uneori vreau să cred că da, nu vreau să jignesc pe nimeni, eu mă abţin foarte mult, pentru că oricum nu mă văd cu această persoană. Nu pot să înţeleg nici eu şi aş vrea să întreb care este motivul. Prefer să nu deschid acest subiect, pentru că este un subiect destul de sensibil. E primul meu copil, am purtat-o în mine 9 luni, avem o conexiune. (… ). Scopul meu nu a fost să zic: ‘Bă, eu am fost aia care a,fost rănită şi ei sunt ăia răi’.  Cel mai urât zvon este că mi-am părăsit fetiţa. Ce vreau să spun este că nimeni nu merită asta. Nici un tătic, nicio mămică. Ea e fericită când ne vedem. Îmi doresc să vină la mine, pentru că este jumătate româncă şi pentru că aşa este normal. Sunt multe cupluri care sunt despărţite şi copiii se duc şi la mamă şi la tată. Nu e frumos, dar asta e situaţia. Normal că este dorinţa mea să vadă casa mea, să se vadă cu fraţii. Ştiu că nu au acelaşi tată şi e puţin ciudat, dar jumătate din sângele lor este din mine. Chiar ieri Dominic m-a întrebat când vine Maya. Nici nu ştiu ce să îi răspund”, a mai spus Antonia.

Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu, este o cântăreață și fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii, iar după ce a trăit o perioadă în Italia, aceasta a revenit în România.

Citește și: