E frumoasă, tânără și pare să radieze de sănătate, dar lucrurile nu sta chiar așa. Recent, într-un interviu pentru OK! Magazine, Antonia a mărturisit că încearcă să facă unele schimbări în viața ei, deoarece ultimele analize i-au arătat că vârsta sa biologică este de 69 de ani! Asta, în condițiile în care artista urmează să împlinească 33 de ani. Se pare că stresul, oboseala și nopțile nedormite au dus la această realitate.

„Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa.

Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte.

Dimineaţa alarma sună la ora 7, atunci se trezesc copiii şi îi pregătesc de şcoală şi grădiniţă”, a declarat recent Antonia.

Antonia a precizat că încearcă să își găsească un echilibru, să muncească mai mult cu ea și să nu se mai streseze.

„Mă mobilizez să fiu matură şi puternică în toate deciziile relevante din viaţa mea de adult, de părinte. De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă”, a mai spus artista.

Totodată, Antonia a subliniat că îi place când cei din jur o complimentează, însă, uneori, viața publică nu este atât de ușoară, deoarece oamenii au prea multe așteptări.

„Mă simt bine când primesc complimente, nu vreau să fiu ipocrită şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest dar.

Alteori, e complicat, pentru că simt o presiune să fiu mereu impecabilă, perfectă, pentru că oamenii au anumite aşteptări, unii consideră că mereu ar trebui să fiu machiată, coafată ca la o şedinţă foto sau videoclip.

Pe de altă parte, nu mă mai surprinde nimic din ce s-ar putea scrie despre mine, deja s-au spus toate, aşa că nu prea mă mai afectează”, a mărturisit Antonia.

„De multe ori, oamenii ignoră faptul că eu sunt artist. Nu model, nu doar o femeie frumoasă. Ci un artist, un om care cântă şi care iubeşte muzica. Nu văd şi latura asta a mea şi faptul că sunt o persoană iubitoare”, a mai spus ea.

Vezi și Alex Velea, despre cum a început relația cu Antonia: ”Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea”

Citește și:

Anamaria Prodan are un nou iubit: ”Îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez”

Cristian Țânțăreanu a fost prădat de hoți! Cu ce au plecat aceștia. Prima reacție a omului de afaceri