Miercuri, 13 mai, când cântăreţul Alex Velea a împlinit 36 de ani, Antonia, mama copiilor săi, i-a făcut o declaraţie superbă de dragoste. Orice bărbat s-ar simți măgulit de cuvintele pe care Antonia le-a scris pentru soțul ei.

„Eu nu cred ca intelegi cat de mult te iubesc, cat de mult bine mi-ai facut si imi faci, cat de mult te respect, cat de mult imi este drag de tine. Eu nu cred ca intelegi cat de mult m-am atasat de tine!”, a scris Antonia pe Instagram.

”Ma topesc cand vad cum ii iubesti pe copiii nostri, un om atat de bun cu un suflet asa de mare nu am mai intalnit!

Este o chimie rar intalnita intre noi si imi doresc ca Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne protejeze de negativitatea din jur ca sa ajung sa te iubesc cu acelasi foc (chiar si mai mult) atunci cand vom imbatrani”, mai scrie cântăreața.

Iar dacă multe cupluri au avut mari probleme în izolare, timpul petrecut în doi, între 4 pereți, nefăcând decât să acutizeze probleme existente, nu e și cazul celor doi. ”Sincer…. o sa imi fie dor de tine cand iesim din aceasta carantina…. truly yours, the woman who loves you to death and beyond. Happy Birthday!”, și-a încheiat Antonia mesajul scris din suflet.

Cei doi au stat în izolare în această perioadă, alături de copiilor lor, în vila pe care şi-au construit-o recent.

Vezi și Antonia dă din casă! Cum menține pasiunea cu Alex Velea

Citește și: