„Să aduci pe lume al treilea copil, nu e deloc ușor, dar știu că a meritat 100%. Acest ghem mic de viață a adus așa multă bucurie în familia noastră ca și ceilalți doi copii ai mei. Scopul meu în viață nu este să fiu cea mai bună mamă dintre toate mamele din lume, ci să fiu o mamă bună pentru copiii mei. Viața nu urmează întotdeauna planul pe care îl vrem noi și e ok. Știu că Dumnezeu va rezolva toate problemele noastre de-a lungul timpului. Sunt atât de recunoscătoare pentru Achim și pentru familia mea. De asemenea, sunt mândră de mine că am realizat așa multe la vârsta mea, și mai ales pentru faptul că am reușit să dau viață, am dus pe lume trei suflete pure și frumoase. Multumesc, Doamne! La mulți ani, micuțule Akim”, a scris Antonia.

Antonia 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Ți-e dor de Christopher Reeve? Uită-te la băiatul lui, îi seamănă leit! Galerie foto

Antonia, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Alex Velea

 

Însă, artista nu a ezitat să-i facă o adevărată declarație de dragoste și iubitului ei Alex Velea. Ea a postat o imagine cu ea și Alex, în timp ce îl ține pe Akim în brațe, la care a adăugat mesajul: „Bărbatul acesta de aici…este cel mai bun tată din lume”.

 

Alex și Antonia mai au împreună un băiețel, Dominic, iar artista mai are şi o fetiţă, Maya (7 ani), din căsătoria cu afaceristul italian Vicenzo Castellano, care locuieşte în Italia alături de bunicii ei şi pentru custodia căreia cei doi se luptă de câţiva ani.

Citește și: