Carantina nu e simplă pentru nimeni, fiecare căutând activități ca să treacă timpul mai ușor. Vedeta, de exemplu, îi cântă la pian pisoiului Niblo.

 

View this post on Instagram

 

Niblo is making sure I stay healthy and demands I entertain him in exchange… cats ??‍♂️

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

Actorul a postat pe Instagram și o înregistrare cu el, cântându-i pisoiului, însoțită de următorul comentariu: ”Niblo se asigură că rămân sănătos și cere la schimb să îl distrez… pisicile astea”.

Soția actorului, Stella Hopkins, a declarat pentru Page Six: ”Tony e bine. Pictează, cântă la pian și citește”.

Un compozitor ratat

Puțină lume știe că actoria nu se afla între planurile de viață ale lui Hopkins. Acesta își dorea să fie compozitor. ”Am ajuns actor din întâmplare”, mărturisea Hopkins într-un interviu.

Chiar intrase la facultate pentru a studia muzica, dar erau și cursuri de actorie. Până la urmă actoria l-a ales pe el și ”m-am blocat pe asta în ultimii peste 50 de ani”, mărturisea el.

Pisoi adoptat din Ungaria

Revenind la pisoiul Niblo, acesta a fost adoptat de actor când se afla la filmări în Budapesta. La hotelul unde era cazat, portarul găsise o pisică. Nu l-a lăsat inima să o lase acolo și au devenit cei mai buni prieteni.

De altfel, actorul mărturisea că și-a pierdut mare parte dintre prieteni, aceștia murind, așa că, în prezent, ”caută iluzia vieții în orice altceva”.

E în pisoiul meu, în cățelul meu, peste tot”, declara actorul de Oscar.

Vezi și Mesajul lui Arnold Schwarzenegger pentru cei trecuți de 65 de ani, în plină pandemie de coronavirus

Citește și: