Anouchka Delon (28 de ani) lasă de înțeles că îi simte lipsa foarte mult mamei ei, care locuiește la o distanță de 800 de kilometri de ea și o vede foarte rar.

Tânăra  a publicat recent o imagine cu mama ei, care este extrem de frumoasă, și  i-a transmis un mesaj emoționant, în care îi arată toată dragostea.


Citește și:  Cea mai nouă dietă care face furori printre celebrități. Așa se menține Beyonce! Fără alimente interzise, fără frustrări

Alain Delon și Rosalie van Breemen au format un cuplu timp de 15 ani

„Obișnuia să fie unicul meu inamic, care nu mă lăsa să fiu liberă. Mă surprindea mereu în locuri în care nu trebuia să fiu. În fiecare zi depășeam limita, deși nu voiam să fiu atât de rea. Nu credeam că vei ajunge prietenul pe care nu l-am avut niciodată. Atunci nu știam de ce, de ce nu ai fost înțeleasă, mamă. Acum văd totul prin ochii tăi și că înțeleg că tot ce făceai era din dragoste. Te iubesc, mamă”, a scris tânăra actriță.

Anouchka Delon a dezvăluit că în urmă cu câteva luni ea și soțul ei,  Julien Dereims,   au trecut printr-o mare tragedie. Nu doar că este îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui ei, ci ea și Julien au încercat fără succes să-și întemeieze o familie, după ce au pierdut un copil.  „În primăvară, am rămas gravidă și eram foarte fericiți. Dar am pierdut sarcina în luna august, la trei luni. Așa a decis soarta, dar nu e drept”, a dezvăluit Anouchka.

Anouchka Delon este fiica lui Alain Delon și a fotomodelului olandez Rosalie van Breemen (52 de ani). Cei doi au avut o relație de 15 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Au mai făcut un băiat împreună, Alain Fabien Delon, care este și el actor.A Alain și ROsalie s-au despărțit în 2001.

Alain Delon mai are un fiu, Anthony Delon (54 de ani), cu singura lui soție – Nathalie Delon. Dintr-o relație extraconjugală, marele actor s-a ales cu încă un copil, Christian Aaron (Ari) , pe care nu l-a recunoscut oficial niciodată.

Citește și: