Vedeta ajunsă la vârsta de 61 de ani a vorbit recent pe acest subiect, declarându-se mândră de felul cum fiica sa a făcut tranziția, devenind un bărbat pe nume Stephen.

Potrivit vedetei, întâiul ei născut, venit pe lume ca fată, s-a comportat cu ”stil” și ”inteligență” în tot drumul pe care l-a făcut de la vârsta de 14 ani, când a anunțat că e transgender.

”Sunt foarte, foarte mândră de el”, a declarat actrița din ”Thelma și Louise”.

La fel gândește și soțul actriței, Warren Beatty, cel cu care Annette își împarte viața de 30 de ani. Acesta îl numește pe Stephen, în vârstă de 27 de ani, ”erou”.

”E un geniu, un erou, la fel ca toți copiii mei”, a declarat actorul din ”Bonnie și Clyde”, în vârstă de 82 de ani.

Stephen este scriitor și, în 2015, când un transgender din Ohio s-a sinucis, după ce nu a mai fost lăsat de părinți să meargă la școală, din cauză că anunțase public că își va schimba sexul, a transmis un mesaj către toți părinții: ”Dacă nu puteți suporta ideea de a avea un copil ransgender, atunci nu faceți copii!”.

În afară de Stephen, Bening și Beatty mai au un băiat de 25 de ani, Benjamin, și două fete: Isabel, de 22 de ani, și Ella, de 19 ani. Toți sunt pe picioarele lor deja, cea mică plecând recent la facultate.

Vezi și O mai ții minte pe Sade? Fata cântăreței tocmai a devenit bărbat! Uite cum arată împreună

Citește și: