Actrița din „The Princess Diaries ” este însărcinată pentru a doua oară la 36 de ani. Anne a publicat o imagine cu ea alb -negru în care i se vede burtica de gravidă destul de proeminentă, sarcina fiind destuld e avansată.

„Nu e pentru un film #2”, a scris Anne.

 

View this post on Instagram

 

It’s not for a movie…⁣⁣ #2⁣ ⁣All kidding aside, for everyone going through infertility and conception hell, please know it was not a straight line to either of my pregnancies. Sending you extra love ?

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Hathaway, în vârstă de 36 de ani, şi soțul ei, Jonathan Rosebanks Shulman, în vârstă de 38 de ani, mai au un fiu, pe nume Jonathan, care a venit pe lume, în martie 2016. Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2012 şi mai au un fiu, Jonathan, născut în martie 2016.

 

Actriţa a fost nominalizată la Oscar, în 2009, pentru rolul din „Rachel se mărită/ Rachel Getting Married”, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009. Ea a jucat, de asemenea, în filme precum „jurnalul unei prințese”, „Diavolul se îmbracă de la Prada”, „Brokeback Mountain”, „Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs”, „Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland” şi „The Intern”.

În 2011, actriţa a jucat rolul Fantine din filmul „Les Miserables”, regizat de Tom Hooper, pentru care a primit un trofeu Oscar în 2013.

Citește și: