Bebelușul, al cărui sex nu e cunoscut, nu e vizibil, dar cel mai probabil se află în landou, ținut în mână de soțul actriței.

Anne Hathaway e foarte discretă când vine vorba despre viața personală. Vestea că e însărcinată pentru a doua oară a dat-o în vară, când și-a uimit fanii cu burtica deja voluminoasă.

Nașterea nu a anunțat-o, dar fotografiile indică faptul că aceasta a avut deja loc. Ultima fotografie în care actrița de Oscar apare cu burta de gravidă e în 15 noiembrie, chiar de ziua ei, când a mulțumit fanilor și prietenilor pentru flori și cadouri. Atunci, actrița a lipsit de la premiera celui mai recent film al său, dar ”motivat”, după cum a spus ea.

 

View this post on Instagram

 

Feeling so much love this birthday week! I want to thank everyone for the flowers and the books and chocolates and cards and crystals and other incredible goodies and most importantly I want to thank God for giving me a good hair day. It was so, so appreciated #37

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway) on

Anne Hathaway, care tocmai a împlinit vârsta de 37 de ani și care a avut de luptat cu infertilitatea înainte de a avea copiii, are împreună cu soțul ei, Adam Shulman, încă un băiețel de 3 ani, Jonathan.

Vezi și Cel mai frumos lucru pe care l-a făcut băiatul lui Anne Hathaway pentru ea. Uite și cum arată însărcinată pentru a doua oară

Citește și: