Frumoasa artistă a cerut un drept la replică în care a spus adevărul despre relația dintre ea și partenerul ei de viață. Ea a mărturisit că nu nu și-a înșelat iubitul cu Mike Diamonds, care îi este doar un amic. În plus,  a ținut să precizeze că  fiul ei a rămas la ea și este mamă singură, nefiind implicată în nicio altă relație, așa cum s-a zvonit.

anna lesko si dj vinnie s-au despartitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

“Doresc sa fac cateva precizari din respect pentru fostul meu partener de viata , familiile noastre, fiul meu cat si a fanilor mei:
-Exact cum a declarat si Mike Diamonds, ne-am vazut in Nuba , am conversat super amical , am ras si ne-am distrat cum fac toti oamenii in club , dar ulterior ne-am dus fiecare la casa lui , nu a existat nici macar un sarut. Fara continuari sau episoade ulterioare. Atat.
-Foarte important de precizat ,este ca la acel moment , eram deja despartita in mod oficial de cateva luni bune de tatal lui Adam si fostul meu partener de viata. Separati si mutati separat !
-Sunt o femeie matura si asumata , nu am nimic de ascuns in plan profesional si social , sunt o mama singura care munceste din greu si cinstit pentru viitorul copilului meu si va promit solemn sa recunosc atunci cand va fi cazul orice relatie pasagera sau stabila in viata mea deoarece nu gresesc cu nimic fata de nimeni , aleg transparenta si asumarea in locul povestilor nemuritoare.”
Aceeasi Anna Lesko…”, a scris frumoasa artistă.

Anna Lesko și  DJ Vinnie (Adrian Neniță) au format un cuplu timp de opt ani de zile și nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă.

Citește și: