A șocat pe toată lumea când a redevenit o femeie singură, mai cu seamă că părea că se transformase într-o familistă convinsă. De altfel, și sarcina ei a luat pe toată lumea prin surprindere. Nu se știa în acea vreme nici că avea un iubit. A ținut-o secretă până ce hainele de scenă nu au mai putit s-o ascundă.

Nedezmințindu-și natura, discretă când vine vorba despre viața personală, așa s-a și despărțit de Adrian Neniță( DJ Vinnie), lăsând pe toată lumea cu multe întrebări. Întrebări la care, iată, abia acum a răspuns.

Anna Lesko, motivul separării de tatăl copilului ei

„Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta.

El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o.

Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. (…)

Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţa. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus”, a spus Anna Lesko la Digi 24 despre povestea de dragoste încheiată, poveste din care a rezultat fiul ei, Adam, în vârstă de 7 ani, pe care acum îl crește singură.

Vezi și Anna Lesko a împlinit 42 de ani: ”M-am copt perfect”. Ce spune vedeta despre căsătorie

Citește și:

Adrian Nartea a devenit tată pentru a doua oară. Prima imagine cu bebelușa

În sfârșit a spus totul! El este tatăl copilului Ramonei Bădescu! Iubitul româncei este un bancher sicilian