Anna Lesko știe cum să se facă remarcată. Artista face furori în emisiunea „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, unde s-a sărutat cu Viviana și a fost surprinsă în tandrețuri cu George Piștereanu, iar acum uimește cu o nouă imagine. Artista s-a pozat provocator în cadă, alături de un alt bărbat.

Controversata concurenta de la „Ferma. Orășeni vs. Săteni” pregătește o nouă melodie, care va fi o colaborare ieșită din comun: va cânta alături de Bogdan Mocanu.

Pentru a-și anunța fanii că vor lansa o piesă împreună, artistul a postat pe contul lui de Instagram o fotografie în care apare cu frumoasa cântăreață.

1-sexy_anna_lesko_1_0SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În imagine, Bogdan Mocanu este la bustul gol, în timp ce Anna Lesko poartă un body nude, iar descrierea fotografiei lasă loc de interpetări: „Urmează orgasm auditiv și vizual cât de curând. Promit că o să vă placă”!.

Anna Lesko, dezvăluiri incendiare la „Ferma”.

La un joc de „adevăr sau provocare”, Anna Lesko a fost întrebată, de către colegii săi mai curioși, câți parteneri sexuali a avut.

Artista, lipsită de inhibiții așa cum o știm, a dezvăluit cifra magică. A mărturisit că a făcut amor cu nu mai puțin de 11 bărbați.

„10. Nu, 11 parteneri sexuali diferiţi am avut până acum”, a răspuns Anna Lesko, fără să stea prea mult pe gânduri.

Citește și:

Fiul lui Răzvan Simion a împlinit 12 ani. Cât de simpatic e Tudor și ce mesaj frumos i-a transmis prezentatorul!

Ramona Olaru are un nou iubit? Imaginea cu care s-a dat de gol