Frumoasa artistă de bucură se o vacanță în Dubai, unde a mers însoțită de fiul ei și,probabil, și de soțul ei. Ea publică non-stop imagini cu ea pe plajă sau în deșert, spre deliciul faniilor.

Anna se pare că se simte foarte bine, având în vedere că temperaturile sunt extrem de ridicate, față de cele din România, și a profitat de ocazie pentru a îmbrăca ținute cât mai sumare. Artista are o siluetă de invidiat și o afișează mândră de câte ori are ocazia. Și fiul ei pare foarte încântat de vacanță, iar acesta pozează în ipostaze foarte haioase alături de mama lui.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Anna Lesko a renunțat la dulciuri și pâine

 

Cântăreața din Republica Moldova are foarte mare grijă de silueta ei și  este foarte atentă la ce mănâncă pentru că așa a învățat-o mama ei. Din când în când ține o dietă de detoxifiere, iar din alimentație și-a exclus pâinea, dulciurile și prăjeala și încearcă să mănânce cât mai sănătos, fără să amestece foarte mult alimentele, având un regim bazat pe legume verzi și pește.

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocolli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, a declarat Anna Lesko.

Artista a declarat că între mese, ea consumă gustări sănătoase și se ferește de chipsuri și de înghețată. Ea preferă să mănânce măsline pe post de gustare, pe care le stropește cu sos de soia light și puțină lămâie. De altfel, se ferește să consume legume amestecate cu fructe, pentru că acestea fermentează și o balonează.

Anna Lesko ține de două ori pe an o dietă de detoxifiere

Mai mult, Anna Lesko susține că de câte ori pune câteva kilograme pe ea urmează o dietă care dă rezultate garantate. Este vorba de un preparat magic făcut numai din ingrediente naturale. Cura durează între șapte și 10 zile, iar în perioada în care se ține nu se consumă nimic altceva, fiind practic un regim de detoxifiere. Celebra artistă și pictoriță susține că ea o ține de peste cinci ani de zile, iar rezultatele s-au văzut mereu.

„E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere  specială pentru ficățelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimber după gust. Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5. (…) Ea există pe net de ceva timp. Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ți se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beți cam opt pahare a câte 300 ml. O prietenă de a mea a slăbit șapte kilogram, una patru kilograme. (…) Nu aveți voie să beți apă sau să ciuguliți, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu semințe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beți această limonadă” a declarat Anna Lesko într-o emisiune TV. Dieta se ține de maxim două ori pe an.

Citește și: