Într-o postare recentă pe Instagram, unde a inserat mai multe fotografii în poziții lascive, în care apare în costum de baie, ba chiar cu sutienul desfăcut sugestiv, vedeta explică cui vrea să o asculte psihologia ei despre relații și viața de cuplu.

Anna Lesko sfideaza temperaturileSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

”Nu sunt un exemplu de urmat! Cu trecerea timpului, nu ma mai simt de parca ar trebui sa ma justific. Suntem diferiti si frumosi in felul nostru.

Aaaa, poti tine cont de anumite aspecte, sa vezi daca rezoneaza in context cu tine. Poate ce mie imi prieste, pe tine te dezavantajeaza”, își începe ea expunerea, după care merge direct ”la țintă”, lovind într-un anumit gen de femei, cu care, spune ea, nu rezonează.

„Femeile care se dau drept exemplu si se bat cu pumnii in piept ca sunt demne de urmat in toate cele, nu imi prezinta incredere. Am intalnit suficiente la viata mea. Astazi, ea daca este „combinata” cu un fotbalist o vei vedea negresit pe stadion, in plina actiune.

Dupa, se indragosteste de altul, un actor, o vei vedea in public aplaudand cel mai zgomotos posibil. S-a despartit si de acesta si s-a indragostit de un patron de club, o vei vedea non-stop acolo, sa nu i scape ceva….

Daca o intrebi, iti va raspunde ca stie bine directia dar in realitate este foarte derutata. In fine, ca sa scurtez, fii mai inventiva de atat! Fii mai dibace. Urmareste fenomenul, ce se intampla in jurul tau. Analizeaza-te pe tine in diferite contexte. URMARESTE-TE PE TINE NU PE CINEVA! Si atunci, ai sa te indragostesti de tine”, încheie ea.

Filosofie înțeleaptă sau nu, cert e că primele comentarii pe care le-a primit vedeta – și chiar de la niște bărbați – se referă la felul în care e scris textul: ”Păcat de gramatica limbii române”. Mai mult, un internaut chiar îi sugerează să scrie în limba ei nativîă, ca să nu mai ”faulteze” limba română.

Vezi și Anna Lesko rupe tăcerea și confirmă despărțirea de tatăl copiilor ei: „ Sunt o mama singură…”

Citește și: