Mama Annei Lesko a fost internată pentru a doua oară, iar medicii au descoperit complicații apărute după ce femeia a trecut prin infecția cu coronavirus.

„De ceva vreme, mama mea în vârstă de 70 de ani duce o luptă grea și istovitoare cu noul Coronavirus. Este a două oară internată la spital, întrucât au apărut complicații la nivel digestiv.

Este complet schimbată, a slăbit enorm și obosește numai când vorbește. De atunci am început să mă documentez vis a vis de acest virus necruțător”, a scris Anna Lesko pe Instagram.

Văzând suferința mamei sale, artista se declară o susținătoare a vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și crede că autoritățile trebuie să facă mai mult pentru a-i convinge pe oameni că serurile vor ajuta la stoparea răspândirii infecției.

„Riscurile asimilate vaccinului sunt infinit mai mici față de ce presupune virusul și doar vaccinarea a 2/3 din populația unei țări poate opri răspândirea virusului, noi mutații cu forme mai grave și poate genera revenirea la viața normală.

Clasa politică trebuie să dea exemplu personal, să comunice coerent, pe înțelesul tuturor, și să procure suficiente doze pentru toți. Sistemul medical trebuie să asigure vaccinarea propriu-zisă cu maximă eficacitate”, mai scrie Anna Lesko pe platforma de socializare.

Artista își sfătuiește fanii de pe rețelele sociale să ignore „orice teorii conspiraționiste” provenite de la „diverși influenceri”. „Ignorați inepțiile pentru binele vostru și al celor dragi!”, a mai transmis Anna Lesko, stârnind reacții de toate felurile.

Vezi și Gheorghe Turda nu crede că a avut COVID-19: „A fost o răceală, pur și simplu”

Citește și:

Suma uriașă pe care Claudia Pătrășcanu o cere de la Gabi Bădălău. Reacția artistei după ce el a făcut publice actele de mediere

Anunțul dureros făcut de Florin Piersic înainte să împlinească 85 de ani: „E prea multă tristețe in lume….”