Singură și, probabil, disponibilă, a cam uitat ce înseamnă decența. E drept că trăiește din imagine, iar aceasta ar putea fi scuza ei. În plus, se autodeclară o femeie asumată.

Totuși, fanii ei sunt de părere că viața profesională și cea personală, din care face parte și băiețelul ei, Adam, nu ar trebui amestecate.

Din păcate, cred unii dintre fanii săi, chiar asta face vedeta. Marți, Anna Lesko a postat pe Instagram o fotografie în care pozează mai mult decât sexy, chiar provocator, alături de băiatul ei.

Zâmbește languros, îmbrăcată într-o jachetă de piele care îi lasă însă la vedere mare parte din bust. A pozat pe pat, iar în spatele ei, ținând-o de mijloc, e băiatul ei.

Fanii au reacționat imediat, bătându-i obrazul: ”Ciudată mamă”. ”Cam scârbos”, scrie altcineva.

Comentariile sunt atât de critice, aproape brutale, că multe dintre ele nici nu pot fi reproduse. ”Halal mamă exemplu pentru fiu, așa îmbrăcată. Rușine!”.

În toamna acestui an, Anna Lesko anunța că s-a despărțit de tatăl copilului ei. La acea vreme, locuiau deja separat de câteva luni. Pentru că a fost acuzată în presă de infidelitate, artista a ținut să sublinieze că așa ceva nu s-a întâmplat și că-și va anunța fanii atunci când va intra într-o relație, indiferent cât de serioasă sau superficială ar fi.

Anna Lesko și DJ Vinnie (Adrian Neniță) au format un cuplu timp de opt ani.

Vezi și Anna Lesko, dezbrăcată de haine și prejudecăți, explică psihologia ei de viață și cuplu

Citește și: