Duminică, Anna Lesko și-a aniversat ziua de naștere și a fost asaltată de flori și felicitări, inclusiv pe rețelele de socializare.

Invitată în emisiunea ”La Măruță”, cântăreața a fost întrebată cum se simte la vârsta de 42 de ani.

”42 de ani este o vârstă excepțională! La 40 am simțit această plenitudine. Domnule, știi când un fruct s-a copt din toate punctele de vedere. Înțelegi? Un fruct copt perfect, miroase senzațional, forma este excepțională, e tocmai bună de reprodus, de desenat, de a te bucura de fructul respectiv. Ei, asta mi-a adus mie vârsta de 40 de ani. Am realizat o sumedenie de lucruri, m-am copt perfect”, a răspuns Anna Lesko.

vedeta-se-simte-mai-bine-ca-niciodataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Anna Lesko este mamă singură și nu vrea să schimbe asta

De ceva vreme, artista este mamă singură și nici nu are de gând să schimbe această situație. Și-a spus foarte clar părerea despre căsătorie și nu și-a schimbat părerea. Vedeta a afirmat că nu a fost niciodată adepta mariajului.

Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat între timp. Anna Lesko, nu a fost niciodată măritată. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat la un moment dat, artista a mărturisit că nu a fost niciodată adepta căsătoriei.

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile„, afirmă ea.

”Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația”, mai spune vedeta.

Vezi și Nu e Jennifer Lopez! Poți să ghicești ce vedetă de la noi s-a pozat așa?

Citește și:

Iată de unde au moștenit frumusețea Iuliana și Nicoleta Luciu! Fotografie rară, cu cele două vedete și mama lor

Lidia Buble, look de rusoaică. Imaginea cu care artista și-a impresionat fanii