Petrecerea era în toi, când câtorva dintre cele 13 persoane care se aflau la cabană li s-a făcut subit rău. Inițial, toată lumea s-a gândit că era vorba despre rău de altitudine.

Doi dintre cei aflați la cabană au chemat Ambulanța și au fost duși la spital. Acolo s-a descoperit că de vină era monoxidul de carbon. Medicii s-au deplasat la cabană, penru a vedea cum se simt și restul petrecăreților. Au fost chemați inclusiv pompierii.

Au inspectat casa și au descoperit că nivelul de monoxid de carbon era de 6 ori peste limită, chiar dacă ferestrele erau deschise și sistemul de ventilație era pornit.

Toți cei din casă au fost tratați, încă două persoane fiind duse la spital.

”Mă simt foarte norocoasă să fiu în viață”

Actrița a calificat totul ca fiind o situație ”stupidă și dramatică”. Aceasta a mulțumit medicilor și pompierilor care i-au salvat ei și celor prezenți în casă viața. ”E o poveste stupidă și dramatică, dar mă simt foarte norocoasă să fiu în viață”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Cei care au răspuns apelurilor celor aflați la cabană au spus că aceștia au noroc să fie în viață. Sursa emisiilor nu a fost încă identificată. În acabană nu existau detectoare de monoxid de carbon.

Vezi și Vești uriașe pentru fani! La 83 de ani, a trecut pe lângă moarte, dar asta nu l-a învins. Marele actor revine în lumea filmului, după ani de absență

Citește și: