Cât de mult s-a schimbat viața ta în ultimul an și jumătate?
S-a schimbat foarte mult în bine. Dacă ar trebui să fiu chiţibuşară aş zice că nu mai am timp liber, dar nu mă plâng.

Ce ți se spune cel mai des când te recunosc oamenii pe stradă?
Mulţi îmi spun că nu m-au recunoscut după faţă, dar când am început să vorbesc… A, şi la un moment dat, mi-a zis cineva că semăn cu Anisia, doar că ea e mai “mâncată” ca mine. Voia să-mi spună că sunt mai mică şi mai firavă în realitate şi, spunea el, chiar mai frumoasă. (zâmbește)

De când faci parte din echipa „XTRA Night Show” te-ai mutat oficial de la Iași în București?
Mă mutasem în Bucureşti cu foarte puţin înainte să aflu că voi fi colegă cu băieţii (n.r.: Dan Capatos, Daniela Crudu, Silviu Andrei și Cătălin Bordea).

Cum e să lucrezi zilnic cu oameni pe care de obicei îi vedeai la televizor?
Nu-i mai văd la televizor! În schimb, îi văd în realitate.

Despre comedianți se spune că în viața reală sunt persoane relativ triste. Tu cum ești în afara scenei?
Nu e neapărat o regulă. Aşa cum sunt comedianţi care după ce pleacă de pe scenă sunt mai tăcuţi, aşa sunt şi comedianţi care sunt la fel de veseli şi pe scenă şi acasă. Eu fac parte din a doua categorie. E ca în orice meserie. Nu toţi reporterii, de exemplu, sunt la fel de sociabili şi veseli şi după ce termină interviul. Depinde foarte mult de caracterul fiecăruia. Şi mai cred cu tărie că personalitatea oamenilor nu trebuie neapărat să fie în deplină concordanţă cu job-ul lor.

Cum te-ai descrie?
Eu sunt tot timpul veselă şi zăpăcită pentru ca asa simt.

Ai început Facultatea de Teatru, însă după un an ai decis să renunți. De ce?
Aşa am simţit atunci să fac. Îmi era foarte greu şi cu programul, pentru că lucram şi atunci, iar programul de la facultate era destul de încărcat.

Când ai avut primele încercări de stand up comedy? Și care a fost reacția celorlalți?
Prima dată când am făcut stand up a fost la Festivalul de Satiră şi Umor. A fost o întâmplare destul de ciudată: eu mă înscrisesem cu un duet comic, pentru ca atunci când am ajuns să aflu că, de fapt, duetul meu comic nu era trecut în program, iar eu figuram la stand up. M-am panicat inițial, simţeam că îmi trece toată viaţa prin faţă. (râde) Mai aveam doar trei ore, iar eu nu aveam habar ce o să zic. Plus că nu voiam să mă fac de râs. De fapt de râs voiam, de ruşine nu voiam. Până la urmă cred că am avut şi noroc, pentru că am luat premiul I.

Care este cea mai bună glumă pe care ai auzit-o recent?
Nu mai ştiu… cred că una de-a mea. (râde)

Cât de mult te-a ajutat premiul câștigat în celebrul concurs de talente la care ai participat?
M-a ajutat mult. M-am descoperit pe mine, până la urmă şi asta a dat o cu totul altă culoare vieţii.

În ce ai investit banii?
Nu i-am investit încă. Poate o să mă ajute să devin magician. Să transform banii în pantofi. Sau nu ştiu. Oricum, nu cred că o să fie o problemă pentru o femeie să nu ştie cum să cheltuiască nişte bani. De asta suntem aici pe pământ (râde) Noi, femeile, avem un talent nativ comun: să facem banii să dispară mai repede ca viteza luminii. Oare NASA nu s-a gândit vreodată să trimită rachete pe celelalte planete cu viteza de cheltuială a unei femei?

În afara micului ecran, unde te pot vedea cei care doresc să vadă și partea amuzantă a lumii în care trăim?
În toată ţara. De obicei, anunţ pe pagina de stand up. Acolo am toate informaţiile despre spectacole. Pe Facebook, pe profilul Serghei și Anisia, dar și pe Youtube.

Ce îți dorești cel mai mult pentru perioada următoare?
Putere de muncă şi răbdare.

 

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Te temi că lumea nu te va lua în serios când chiar vei dori asta?
Nu. Eu mă bucur când văd că lumea e zâmbitoare și glumeaţă. Îmi dă o stare foarte bună. Dacă vreodată oamenii nu m-ar putea lua în serios, înseamnă ori că ei au simţul umorului foarte dezvoltat, ori că eu nu spun ce trebuie.

 

Nu pot trăi fără…

Show-urile live – ”Pentru că din ele îmi iau toată energia, acolo mă întâlnesc cu oamenii şi din reacţiile lor îmi încarc bateriile.”
Natura – ”Fiind crescută la bloc am dus lipsa, iar acum de fiecare dată când am ocazia, merg în natură. Este un sentiment incredibil de plăcut.”
Comedia – ”Cred că viaţa este aşa cum ţi-o faci. Şi de asta cred că fiecare dintre noi are nevoie de comedie.”

 

Credit foto: Pro TV