Mereu o prezență plăcută și care aduce zâmbetul pe buze, Anisia Gafton, cunoscut comediant, se mândrește și cu un fizic de excepție, chiar dacă ea însăși se ia peste picior în aparițiile sale.

Are sau nu operații estetice

Vedeta atrage mereu atenția datorită talentului său actoricesc, dar și a felului în care arată. Cum multe vedete de la noi au apelat la operațiile estetice, fanii au fost curioși să afle dacă și ea a luat această decizie.

Într-un interviu acordat recent, Anisia Gafton a declarat că nu are niciun fel de intervenție estetică și e cât se poate de naturală.

”Eu consider că aceste uși s-au deschis pentru talentul meu, perseverență și pentru că am fost constantă și muncitoare. Cât despre operații estetice… sunt 100% naturală, ca roșia românească din grădină. Fară E-uri (sunt și moldoveancă și noi în loc de E-uri folosim I-uri), fără conservanți. Dacă o pipăi simți miros de țară.

D-zeu s-a uitat la mine când m-a făcut și a zis: “Bă, fii atentă! Uită-te la mine! Unde? Oriunde, că-s peste tot… Deci… nu vreau silicoane sau acid în buze la tine… Așa că îți dau buze groase, ca să zâmbești cu ele când te uiți că ai bust frumos…”, a spus Anisia Gafton pentru Ego.ro.

vedeta-nu-are-nicio-operatie-esteicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Lumea nu o crede

Pentru faptul că a fost înzestrată cu buze mari și bust generos, Anisia Gafton spune că unii oameni tind să nu o creadă atunci când afirmă că nu are operații estetice și că așa a fost înzestrată de la mama natură.

Ea susține că unele persoane se uită la ea și deși nu îi spun direct în față că ar avea operații estetice, ea știe sigur că asta gândesc și consideră că fie și-a pus acid în buze, fie are silicoane.

”Cred că e puțin ghinion să ai sâni și buze naturale, acum, pentru că lumea nu te mai complimentează, ca pe vremuri, chiar tinde să nu te creadă.

Dacă înainte omul își dădea jos pălăria și te complimenta: ”Ce domniță cu suflet mare și buze roșii și coapte, ca fraga!”, acum se uită la tine, fie bărbat, fie femeie, și zice: ”Hăii, tati! Cât acid să îți mai bagi, lasă-nee că știm noi, tati! Că la mare, când te duci, te culeg ăștia ca pe pet, că zic să nu aruncăm plasticul în apă!”, a mai zis ea pentru sursa citată.

Vezi și Anisia Gafton reacționează, după ce Marian Nistor a zis că a fost subiect de bășcălie la Te cunosc de undeva: ”Poate nu a înțeles prea bine numărul”

Citește și:

Lidia Buble, despre vremea când era ”femeie de serviciu”: ”Nimeni nu voia să o agațe pe aia care a lucrat în cimitir”

VIDEO Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, dans amețitor pe o celebră manea. Reacția solistului e genială