Dinu Maxer a făcut dezvăluiri șocante și complet neașteptate din intimitatea vieții sale și a familiei sale. Artistul a mărturisit că o perioadă destul de lungă din viața lui a refuzat până și gândul să își întemeieze o familie, iar asta atât din cauza divorțului părintilor lui, care l-a destabilizat emoțional, cât și din cauza decesului fratelui său, a declarat el la Antena Stars.

Potrivit spuselor sale, fratele lui a murit în urma unui accident terifiant, care a avut loc în Capitală, moment care l-a marcat profund și care l-a făcut să nu își dorească niciodată copii, fiind martor la durerea prin care a trecut părinții săi din cauza pierderii fiului lor.

„Niciodată nu m-am gândit să îmi întemeiez o familie și chiar am refuzat complet să am copii. Am avut un exemplu negativ în divorțul părinților mei. Și a mai fost și un deces dureros în familie, un frate de-al meu a fost călcat de tramvai și această suferință dublă pe mine m-a făcut să decid că nu o să am niciodată o familie. Și a îngropat undeva foarte adânc sentimentul patern. A trebuit să treacă mulți ani ca să mă vindec.”, a recunoscut Dinu Maxer.

Deea, ”medicamentul” său

Deși a fost protagonistul multor povești de dragoste, niciuna dintre partenerele sale nu a reușit să îl convingă să facă pasul cel mare, până la Deea, pe care a numit-o „medicamentul său”.

Artistul a dezvăluit că soția sa a reușit să îl facă să își dorească o familie alături de ea, prin modul ei de a fi și prin căldura pe care i-a oferit-o de-a lungul relației. Astfel că acum cei doi sunt părinții a doi copii minunați, alături de care formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz.

„Medicamentul se numește Deea Maxer. Ea a reușit să facă să mi-i doresc, nu mi i-a impus.

Sunt un om care până la 47 de ani nu a avut niciodată șef. Deea a înțeles că dacă nu urmează o cale firească și forțează lucrurile nu se va putea. Vreau să fac lucrurile atunci când îmi doresc și când îmi plac. Eu sunt un tată full time.”, a mai spus Dinu Maxer, în vârstă de 46 de ani.

Vezi și Deea Maxer a împlinit 31 de ani: ”Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că…”

Citește și:

Delia e de nerecunoscut! S-a tuns, s-a vopsit și a devenit varianta feminină a lui Zanni!

În cei 73 de ani de căsnicie, pe prințul Philip un singur lucru l-a deranjat la regina Elisabeta a II-a. Ce îi reproșa?