În urmă cu doar câteva zile, soția lui Andrei a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. În luna mai, și Maria Iordănescu a născut tot o fetiță.

După ce la șfârșitul lunii mai Maria Iordănescu, fiica selecționerului, a adus pe lume o fetiță, zilele trecute și fiul lui, Andrei, a devenit tătic pentru a doua oară. Soția lui, Oana Iordănescu, a adus pe lume tot o fetiță ”de nota „10”, după cum spun părinții acesteia.

Vestea cea mare a fost dată chiar de fiul lui Anghel Iordănescu, pe pagina sa de Facebook, unde a postat, mândru din cale afară, și o poză cu Zenaida, cum o va chema pe cea mică.

nou-venita-in-familieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Andrei Iordănescu: „Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă o fetiță de 10”

„Cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primește” (Matei 18, 5). Încă un membru în familie! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă o fetiță de 10.

Mulțumesc lui Dumnezeu și Maicii Domnului pentru o așa bucurie imensă şi nu în ultimul rând soției mele pentru efortul depus și pentru că mi-a dăruit încă o minune, fetița noastră Zenaida! 16.07.2023 – 3110 gr și 50 de cm!”, a scris Andrei Iordănescu, pe Facebook, sub poza micuței.

Andrei Iordănescu (30 de ani) este un familist convins și mai are o fetiță pe nume Xenia.

Fiul lui Anghel Iordănescu și soția sa, Oana, s-au cunoscut acum trei ani și, la scurt timp, s-au căsătorit. Acesta a declarat că va continua să aibă copii până îl va binecuvânta Dumnezeu și cu un băiețel, aceasta fiind dorința lui cea mare.

Maria Iordănescu a nascut și ea o fetiță

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, și soțul său, Teodor Măgureanu, sunt și ei părinți de aproape două luni. Pe 19 mai, Maria Iordănescu a dus și ea pe lume o fetiță.

„Nu ești niciodată pregătită să devii mamă! Am visat tot timpul să am o altă Maria lângă mine, să am o surioară, o proiecție a mea. Acum, mi s-a împlinit visul.

Abia aștept întâlnirea cu bebelușul. Eu mi-am dorit toată viața să am și o surioară mai mică. Am fost trei frați și o tot întrebam pe mama dacă nu mai poate să facă o surioară, dacă nu să mergem să luăm de la casa de copii. Dar cum era familia mare, nu s-a putut.

Am evitat totuși să spun: Doamne, dă-mi o fetiță, pentru că știam că Dumnezeu știe mai bine ce-mi doresc. Până la urmă, îmi doresc și un băiețel.

Va fi o perioadă dificilă pentru că vine bebelușul și asta va fi o altfel de aventura. Când o să crească, voi merge cu ea în vacanțe!”, declara Maria Iordănescu la Prima TV.

Antrenorul Anghel Iordănescu are patru copii cu soția sa, Valeria: Edward, Alexandru, Andrei și mezina Maria.

Vezi și VIDEO Anghel Iordănescu i-a făcut fiicei o nuntă ca în povești. Imagini fabuloase de la petrecerea cu iz regal

Citește și:

Daria Crișan, fiica cea mare a lui Cătălin Crișan, mesaj emoționant la absolvire. Cât de frumoasă a fost la festivitate!

Horia Brenciu, confesiuni despre Theo Rose. Cei doi vor face echipă la „Vocea României”, dar îi leagă mult mai multe