Theo Rose (26 de ani) și Anghel Damian sunt, în continuare, cuplul momentului, chiar dacă a trecut un an de la dezvăluirea poveștii lor de iubire. Într-un timp scurt, cei doi s-au îndrăgostit, au devenit părinți, au făcut și botezul, iar recent și-au sărbătorit, tot împreună, aniversările. Spre deosebire de Theo Rose, Anghel Damian vorbește mai rar despre familia lui și despre viața cu Sasha, dar, iată că mai face și excepții. Micuțul, care s-a născut pe 14 iunie și care a fost botezat, în mare secret, pe 22 iulie, le-a schimbat viața în totalitate.

El a recunoscut că pe cât de minunat este rolul de tătic, pe atât de greu este și vine la pachet cu o responsabilitate uriașă. ”E un efort colosal. Mărturisesc că știam că o să fie greu. Este mai greu decât mi-am imaginat. Dar până la urmă când vezi trailer-ele care sunt așa un prim pas către ieșirea în lume, parcă simți că ai uitat de tot greul și a meritat tot efortul. Sunt momente, îți mărturisesc, în care te întrebi cum o scoți la capăt cu tot, cu viața. Pe lângă asta există și viață”, a declarat Anghel Damian într-un interviu pentru EGO.RO.

theor-rose-si-anghel-damianSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În schimb, scenaristul serialului „Clanul”, de la PRO TV, spune despre Sasha că este un copil tare liniștit, care nu îi prea trezește noaptea. ”Dormim. Avem noroc de un băiat care este foarte cuminte și parcă simte că în momentul ăsta părinții sunt foarte prinși cu niște chestiuni și că toată atenția care există și ne rămâne este către el, dar ne și întoarce această liniște, adică noaptea sunt două treziri, iar în rest este foarte cuminte. Este un copil cu care te poți plimba oriunde, poți să ieși la restaurant, adică sunt lucruri foarte ok”, a mai spus Anghel Damian pentru sursa menționată.

Theo Rose și Anghel Damian, o familie fericită după un an de relație

Anul trecut, pe vremea aceasta, artista și scenaristul făceau vâlvă cu relația lor, deconspirată de paparazzi. Theo era nou venită în echipa PRO TV, în juriul show-ului „Vocea României”, dar și în distribuția serialului „Clanul”, iar schimbarea din carieră a coincis și cu o schimbare în viața amoroasă.

La momentul acela, Anghel Damian a încheiat o relație de 9 ani cu scenarista Lia Bugnar, iar Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) se despărțise de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, după o poveste de 5 ani. Lucrurile s-au mișcat apoi repede în viața lor de cuplu. În noiembrie 2022 au confirmat sarcina, iar în iunie anul acesta a venit pe lume Sasha Ioan.

Citește și: Theo Rose, botez în mare secret. De ce l-a botezat pe Sasha la vârsta de 5 săptămâni. Cine a fost nașa

Citește și: VIDEO Theo Rose a fost externată. Cum a fost prima noapte acasă, cu bebelușul Sasha: „Zici că sunt de pe altă planetă, nu-mi revin”