Theo Rose a plecat în Thailanda cu cele mai dragi persoane din viața ei: sora Raluca Dumitru, stilista Lucy Faur și iubitul Anghel Damian. Nu au avut parte de prea mult soare, ci de ploi dese, dar au reușit să se distreze și să se deconecteze. Spre finalul vacanței, atât Theo Rose, cât și iubitul ei au publicat pe Instagram câte o fotografie de la plajă, un fel de dovadă că au fost împreună și că relația lor este cum nu se poate mai roz.

theo-roseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Anghel Damian și Theo Rose, imagini fierbinți din Thailanda

Theo s-a lăsat fotografiată la plajă, într-un costum de baie nude, și pentru că are simțul umorului și știe să facă haz de necaz a și scris un comentariu autoironic: „Vând broz, cumpăr sutien cu push up”. Este o aluzie la faptul că are sânii mici și că nu dorește să își facă vreo operație estetică.

Vezi și: VIDEO emoționant!  Iubirea lor a trecut la alt nivel, după ce Anghel Damian a făcut gestul la care nimeni nu se aștepta. Theo Rose a rămas blocată!

La rândul lui, Anghel Damian apare la plajă, la bustul gol, cu palmele la ceafă, lăsând să se vadă că preferă să nu se epileze la axilă. Atât i-a trebuit, căci fanii de pe Instagram au sărit ca arși și i-au contestat această formă de naturalețe. „Părul de la subraţ, că e masculin, că e feminin, trebuie luat”, „Frumușel foc, dar ce facem cu defrișarea pădurilor, știi ce zic”, „Toate ca toate, dar părul de la axilă ar trebui să dispară, nu crezi?”, „Frumoase pisicile”, „Semeni cu jumătatea ta, Theo! Nu o pierde, ai grijă de ea, că e frumoasa foc și deșteaptă!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Mult mai blândă, Irina Rimes i-a scris un comentariu care nu are legătură cu părul de la axilă: „Aici semeni cu Theo”, a remarcat solista, a cărei părere a fost împărtășită de mai multă lume.

Este deja de notorietate faptul că Theo Rose (25 de ani) și Anghel Damian (31 de ani) s-au despărțit de iubiții lor, Alex Leonte, respectiv Lia Bugnar (53 de ani), și formează un cuplu de câteva luni. Cum la fel se știe și faptul că Theo, Lia și Anghel sunt colegi pe platoul de filmare al serialului „Clanul”, care a avut premiera luni, 19 septembrie, la PRO TV. Tânărul regizor are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale. „Real, pentru mine, Theo este un talent uriaș. Un talent actoricesc uriaș. Eu nu am văzut genul ăsta de talent până acum”, spunea Anghel Damian în podcastul lui Codin Maticiuc.

Citește și: Lia Bugnar și Marius Manole „l-au tocat” pe Anghel Damian în emisiune. Ce relație e acum între ei, după ce regizorul a spart gașca și s-a cuplat cu Theo Rose

Citește și: Ce a putut să spună Lia Bugnar despre Theo Rose, rivala care „i-a furat” iubitul. Au ieșit scântei în triunghiul amoros al momentului