Theo Rose, însărcinată în luna a patra, nu se simte în apele ei după Crăciun, căci a răcit. A anunțat chiar ea, pe Instagram, marți seara, înaintea unui concert pe care urma să-l aibă la Titu: „Virozele astea au ajuns peste tot. Am răcit și văd că ține mai mult în timpul sarcinii. Asta este, trece…dar nu până diseară, când voi urca pe scenă la Titu. Sper că oamenii de acolo sunt sănătoși și au vocile încălzite. Am nevoie de ajutor în seara asta”.

Theo a avut, însă, parte și de zile mai bune, mai ales că sărbătoarea Crăciunului a prins-o acasă la părinții ei, unde nu a mers singură, ci cu iubitul Anghel Damian. Tatăl lui Theo Rose este un tip carismatic, care se înțelege bine cu toată lumea, iar mama ei este o femeie „de zahăr”. Tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu, este directorul Centrului Cultural Izvoarele, iar în timpul liber se ocupă de echipele de fotbal din comuna prahoveană, scrie gsp.ro. Este antrenorul echipei din comuna Izvoarele și pune mult suflet în ceea ce face.

Imaginile pe care Boier Bibescu și Theo Rose le-au publicat pe rețelele sociale, din Ajun, sunt foarte haioase, mai ales că absolut toți cei prezenți au purtat pijamale identice, cu imprimeu de sărbătoare. Inclusiv Anghel Damian, care s-a simțit în largul lui în familia iubitei sale. au cântat „Moș Crăciun cu plete dalbe”, au defăcut cadouri și s-au bucurat că au fost împreună.

Anghel Damian, cu pijamaua în mână, imediat după ce a primit-oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Anghel Damian și Theo Rose vor avea un băiețel

Înainte de Crăciun, Theo Rose și Anghel Damian le-au făcut o surpriză fanilor lor, dar și familiilor și au organizat un „gender reveal”, pe românește o petrecere la care părinții dezvăluie sexul bebelușului în fața prietenilor, părinților, colegilor. „De data asta aflați de la noi”, a scris Theo Rose în dreptul imaginilor pe care le-a publicat pe Instagram și în care se vede clar că va avea un băiețel. Trei artificii de culoare albastră au explodat și s-au înălțat spre cer, în uralele tuturor. Actrița și regizorul serialului „Clanul” sunt împreună din vară, iar relația lor este una dintre cele mai mediatizate din România.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au dezvăluit sexul copilului la o petrecere cu artificii, jocuri și torturi colorate. Imagini cu familiile fericite

Citește și: Lia Bugnar, reacție furibundă când a aflat că Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian. Scenarista s-a dezlănțuit la telefon