Potrivit revistei New Weekly, Keanu și Angelina Jolie ar forma un cuplu de un an de zile, din iulie anul trecut. În plus, cei doi se pare că se înțeleg perfect și chiar au fost împreună, în mare secret, într-o vacanță în Grecia.
„Nu au lucrat niciodată împreună și nu au apucat să se cunoască până anul trecut. El adoră copiii și are o influență bună adupra lui Angie. Este atât de bun, de darnic și de sincer, având toate calitățile pe care Ange le vrea acum la un bărbat. A terminat cu drama”, a declarat un apropiat al actriței pentru publicația menționată.

Citește și: Keanu Reeves este cel mai trist actor de la Hollywood. Viața nu a fost blândă deloc cu el, dar uimește în fiecare zi cu gesturile generoase și uimitoare pe care le face

Angelina Jolie și Keanu Reeves au fost împreună în vacanță în Grecia

Angelina Jolie și Keanu se pare că vor să-și țină relația secretă, însă mama actorului este extrem de încântată de noua parteneră de viața a fiului ei și nu înțelege de ce cei doi vor să se ascundă. „Keanu este foarte apropiat de mama lui și o vizită foarte des. Își dorește foarte tare să-l vadă pe Keanu, în sfârșit, la casa lui și consideră că Angie e foarte potrivită pentru el”, a mai spus sursa.

Mai mult, se pare că cei șase copii ai actriței l-au acceptat deja pe Keanu, iar starul de la Hollywood adoră să-și petreacă timpul cu ei.

Cu toate acestea, nici Keanu și nici Angelina Jolie nu au confirmat știrea, iar unele site-uri de peste Ocean susțin că informația ar fi falsă.

Keanu Reeves studii

Angelina Jolie şi Brad Pitt au fost împreună 12  și s-au despărţit în septembrie 2016. Ei au împreună şase copii, trei adoptaţi – Maddox (16 ani), Pax (14 ani) şi Zahara (12 ani) – şi trei biologici – Shiloh (11 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (9 ani).

Keanu Reeves este cunoscut la Hollywood ca cel mai trist actor, după ce a trecut de-a lungul vieții prin mai multe tragedii. Și-a pierdut logodnica, la scurt timp după ce aceasta a pierdut sarcina.

Citește și: