După ce a anunțat despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie s-a dedicat cu totul familiei și a apărut în public doar însoțită de copiii ei. Însă, se pare că actrița este pregătită să-și refacă viața personală. Ea a fost surprinsă la o cină romantică în Los Angeles cu un artist celebru, mult mai tânăr.

Angelina Jolie a fost surprinsă de paparazzi în timp ce ieșea dintr-un restaurant italian de fițe din Los Angeles, frecventat de vedete. Însă ceea ce a atras atenția a fost faptul că actrița a fost văzută alături de alt bărbat pentru prima dată după despărțirea de Brad Pitt. Vedeta a luat cina cu celebrul cântăreț, The Weekend, pe numele real Abel Tesfaye. Între ei este o diferență de 15 ani și se cunosc de mai mult timp, amândoi fiind implicați în acțiuni caritabile pentru Ethiopia, potrivit People. În aprilie, artistul a donat un milion de dolari pentru Etiopia. De asemenea, în 2005, Angelina și-a adoptat fiica ce mare, Zahara din Etiopia.

Întâlnirea celor a stârnit curiozitatea fanilor și a presei privind o posibilă relație. După ce au petrecut ore întregi la restaurantul italian, cei doi au plecat separat, Angelina Jolie ieșind prima, urmată, la scurt timp, de cântărețul canadian. Cei doi nu s-au ferit însă de blițurile paparazzilor, fapt pentru care fanii s-au gândit imediat că ei nu au avut o simplă întâlnire de afaceri, ci între ei ar fi începutul unei idile.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de infatuatedwthefamestatus (@abeludpated)

Actrița de 46 de ani a îmbrăcat o ținută simplă, aceasta a purtat o rochie neagră din mătase și un trenci lung, în timp ce cântărețul de 31 de ani era într-o ținută din denim, cu tricou negru pe dedesubt. Până la momentul acesta, nu se știe dacă este vorba despre o întâlnire romantică sau una de afaceri. Presa notează că The Weeknd este interesat de consolidarea unei cariere la Hollywood, după ce a jucat în Uncut Gems și, mai ales, după ce s-a anunțat recent că va juca în serialul HBO The Idol, o producție semnată de creatorul controversatului Euphoria, în care Zendaya are rol principal.

Conform New York Post, The Weeknd și-a propus să contribuie și la scrierea scenariului și va fi unul dintre producătorii serialului despre o cântăreață care se îndrăgostește de un enigmatic proprietar al unui club din LA, care se întâmplă, de asemenea, să fie liderul unui cult secret. Recent, Angelina Jolie a dezvăluit motivul pentru care e singură la 45 de ani.

„Probabil că am o listă foarte lungă de aşa nu. Sunt singură de mult timp”, a spus actrița râzând.