Noua ei cucerire este un tinerel, în vârstă de 35 de ani, pe nume Ed Skrein, actor și rapper britanic. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare de la „Maleficent 2”.

Filmările au început luna trecută la Londra, iar Angelina este fascinată de Ed și cei doi sunt surprinși tot timpul împreună. Actrița, în vârstă de 43 de ani,  l-a prezentat deja  pe acesta celor 6 copii ai ei, Maddox, de 16 ani, Pax, de 14 ani, Zahara, de 13 ani, Shiloh, de 12 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 9 ani.

Citește și:Ce frumoasă este fetița fostului principe Nicolae. Dezvăluirile făcute de mama micuței

Angelina Jolie și Ed s-au cunoscut pe platourile de filmare  de la „Maleficent 2”

“Scânteia s-a aprins foarte repede între ei.  Ed are un simțul al umorului foarte dezvoltat și o face să râdă pe Angie, cât și pe copiii ei care vin tot timpul la filmări. În plus, acesta se înţelege foarte bine cu Maddox, fiindcă au aceleaşi gusturi muzicale. Jolie își petrece chiar și noțile în apartamentul lui Ed din Londra”, a declarat o sursă pentru Woman’s Day.

Actriţa trece printr-o perioadă grea, din cauza luptei pentru custodia copiilor. De aceea vrea să ţină cât se poate la secret relaţia cu Ed, dar își face cu acesta planuri de viitor. Angie  a depus cerere de divorţat de Brad Pitt în septembrie 2016, după 2 ani de căsnicie şi 11 ani de relație. Angelina Jolie rămâne cu averea de 160 de milioane $ după divorţ, potrivit contractului prenupţial. Starul din „Maleficent” a început o relație cu Brad, după ce s-au cunoscut tot pe platoul de filmare de la „Domnul și doamna Smith”, în 2004. Pe atunci, actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston, dar Jolie a reușit să le distrugă căsnicia.

Ed Skrein are o avere estimată la  7 milioane $.

Citește și: