Pentru că își doresc ca cei șase copii ai lor – trei biologici și trei adoptați – să nu fie traumatizați de divorțul lor, sunt pregătiți să ajungă la un acord.

Potrivit surselor, după doi ani de bătălie în sala de judecată, după declarații, nu toate politicoase, după dezmințiri făcute și de o parte și de alta, cei doi sunt pe punctul să se înțeleagă legat de custodia copiilor, adevărata miză a luptei celor doi.

Surse din anturajul actriței spun că atât aceasta, cât și starul din ”Legendele toamnei” vor să să încheie negocieri înainte de 4 decembrie, când va începe procesul.

Acestea mai spun că acordul ar urma să fie semnat în următoarele zile, cea care ar fi cedat fiind Angelina, care dorea ca fostul soț să-și vadă cât mai puțin copiii. Dându-și însă seama că un proces le-ar face mult rău copiilor, aceasta ar fi gata să cadă la învoială.

În afară de custodia asupra copiilor, în joc se află şi aproximativ jumătate de miliard de euro, în bani şi proprietăţi. Și legat de aceștia trebuie să ajungă la un acord.

Vezi și Un nou război între Brad Pitt și Angelina Jolie. Cei doi au ajuns din nou la tribunal

Citește și: