După divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie a evitat să se afișeze în compania altor bărbați, preferând să-și facă apariția în public doar alături de copiii ei. Însă, de câteva luni nu s-a mai ferit și a fost surprinsă de paparazzi la câteva cine romantice alături de artistul The Weeknd (31 de ani). Când toată lumea era convinsă că cei doi au o relație, actrița și-a făcut apariția lângă alt bărbat. Este vorba de nimeni altul decât fostul ei soț, Jonny Lee Miller.

Actrița, în vârstă de 46 de ani, și fostul ei soț, Jonny Lee Miller, au fost văzuți împreună luni seară, când au luat cina la un restaurant din Beverly Hills, California. Jolie și Miller, în vârstă de 48 de ani, au fost căsătoriți în perioada 1996-1999, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare de la thrillerul Hackers, iar acum s-au apropiat din nou. Ba mai mult, după ce au luat cina și s-au bucurat din plin de momentele petrecute, cei doi au plecat împreună de la restaurant, actrița fiind fotografiată în mașina fostului partener și par extrem de apropiați.

În urmă cu câteva luni, actrița a fost fotografiată în timp ce intra în apartamentul lui Jonny din New York, având cadou pentru el o sticlă cu vin.

Angelina Jolie signs her latest book for her fans in LASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Jolie și Miller nu au făcut declarații pe marginea acestui subiect și nici au confirmat că formează din nou un cuplu. Însă, surse apropiatei actriței au dezvăluit pentru People că cei doi „au rămas buni prieteni de-a lungul anilor”. Mai mult, copiii lor sunt prieteni și acesta ar fi motivul pentru care se văd așa des.

Fiul actorului, Buster, în vârstă de 12 ani, și al lui Jolie, Knox (tot 12 ani), se înțeleg excelent și s-ar fi aflat și ei acolo, la vizita de săptămâna trecută, doar că nu au apărut în imaginile paparazzilor.

Atât Miller, cât și Jolie sunt singuri în prezent. Miller și Michele Hicks au divorțat în 2018, în timp ce Jolie a depus cererea de divorț de Brad Pitt în septembrie 2016.

Angelina Jolie pare că o duce destul de bine de când s-a despărțit de tatăl copiilor ei. Ea s-a dedicat familiei ei. La doar câteva ore de la întâlnirea cu Miller, Jolie a fost surprinsă la o librărie din Los Angeles, unde a lansat o carte pentru copii. Ea a fost fotografiată atunci când a sosit la librăria Skylight din Los Angeles, SUA, acolo unde a fost așteptată de numeroși fani. Fără să stea pe gânduri, ea s-a oprit lângă ei și le-a oferit autografe.

Cartea ei, ”Know Your Rights and Claim Them”, a fost scrisă în colaborare cu avocata Geraldine Van Beuren, una dintre autorii Convenției ONU pentru drepturile copilului din 1989. Aceasta își propune să le ofere copiilor cunoștințele necesare pentru a-și contesta nedreptățile în siguranță.

Foto: Profimedia

Citește și:

Kristin Stewart, foarte palidă și slăbită. „Timp de două săptămâni nu mi-am putut descleșta gura”

Ilinca Vandici a fost înlocuită la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cine va prezenta emisiunea?