Cu toate acestea, actrița a recunoscut că la un moment dat a slăbit extrem de mult cu dieta vegetariană. Însă, ea le avertizează pe reprezentantele sexului frumos, că a fost la un pas de moarte din cauza acestui stil de viață și nu recomandă deloc experiența ei.

„Am fost vegetariană foarte mulți ani, și acest lucru aproape m-a omorât. Am descoperit că nu asimilam suficient nutrienți. Aceasta este o problemă cu care se confruntă mulți oameni care vor să devină vegetarieni, pentru că nu se educă singuri de ce tipuri de alimente au nevoie pentru a se hrăni corect. Ar trebui să consumați lapte de migdale, de  nucă de cocos sau  lapte de soia pentru că au vitamina D, să mâncați orez și fasole, nuci și semințe, care asigură necesarul de vitamina B12, dar și multe verdețuri pentru o alimentație corespunzătoare”, a spus aceasta.

De când a renunțat la dieta vegetariană, Angelina a declarat că îi place foarte mult carnea roșie, fapt pentru care a glumit în nenumărate rânduri că secretul frumuseții ei este „o friptura mare în sânge”. Actrița a povestit că a devenit vegetariană din cauza lui Brad Pitt, care urma această dietă, însă el tot nu a renunțat la ea, nici după problemele de sănătate pe care le-a avut Angelina din cauza ei. Potrivit Daily Mail, actorul din „Domnul și doamna Smith” nici nu a vrut să audă varianta de a renunța la dieta vegetariană, mai ales că el chiar urăște carnea roșie și se enerva de câte ori o vedea pe soția lui că o mănâncă. De asemenea, el se supăra dacă actrița le dădea copiilor să mănânce produse pe bază de origine animală.

Angelina a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Brad Pitt, în Cambogdia, unde a fost la lansarea noului ei film. Aceasta a spus cu lacrimi în ochi că nu vrea să spună foarte multe lucruri despre această etapă din viața ei. ” Nu vreau să spun foarte multe lucruri despre asta, cu excepția faptului că a fost o perioadă foarte dificilă și că suntem o familie și mereu vom fi”, a spus actrița.

Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt în septembrie, anul trecut,  invocând „diferenţe ireconciliabile”. Decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici. Actriţa a cerut, aşadar custodia fizică a celor şase copii. Jolie nu doreşte ca Pitt să aibă, în termeni legali, „custodie fizică partajată”, ci doar „custodie legală partajată”. Cu toate acestea, surse apropiate vedetelor au declarat pentru People că Brad Pitt nu ar fi folosit niciodată violenţa fizică cu copii săi, ci era doar un părinte ce voia să impună reguli mai stricte în creşterea şi educaţia copiilor şi a avut doar câteva izbucniri de mânie. Cei doi actori formau un cuplu din 2004 şi s-au căsătorit abia în 2014.