De când este singură, Angelina Jolie face cuceriri pe bandă rulantă. Deși s-a scris, la un moment dat, că s-ar pregăti să meargă din nou la altar alături de un miliardar britanic, potrivit RadarOnline, Angelina este la un pas să-i strice căsnicia și lui Ethan Hawke, care este căsătorit de 10 ani cu Ryan.

Jolie și Hawke au jucat împreună în thriller „Taking Lives”, în 2014,  și de atunci au păstrat legătura, fiind foarte apropiați. O sursă a declarat pentru site-ul menționat cei doi au filmat împreună o scenă de sex foarte explicită, iar momentul a fost atât de pasional, încât între ei s-a legat o legătură foarte profundă.

‘Angelina Jolie si Ethan,la premiera „TAKING LIVES’”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Andreea Esca, în costum de baie la 45 de ani! Imagine rară cu prezentatoarea Știrilor ProTV 

Angelina Jolie este renumită pentru faptul că distruge căsnicii

Mai mult, publicația susține că cei doi își trimit frecvent mesaje târzii, iar actriță „are fluturi în stomac de câte ori îi vede numele pe telefonul ei”. Mai mult, se pare că pe Ryan o deranjează foarte tare această „prietenie” dintre soțul ei și Jolie. „El o laudă pe Angelina pentru cât de sexy este, de câte ori are ocazia. Este un bărbat foarte respectuos, dar nu poate să-i reziste Angelinei. Angie este cunoscută pentru faptul că nu respectă regulile unei căsătorii”, a declarat sursa.

În ultimile luni, Angelina a fost „cuplată” de presa de peste Ocean cu diverși bărbați celebri, printre care actorul Garrett Hedlund, Johnny Depp sau Sean Penn, însă actrița nu a confirmat niciodată aceste informații.

Citește și: