”Își dorește asta mai ales pentru copiii ei și pentru fani”, a povestit o sursă din anturajul ei.

S-a gândit mult cine ar putea să o joace, astfel încât să fie cât mai veridică în acest rol și a ajuns la concluzia că Angelina Jolie e cea mai potrivită.

Asta, deși între cele două nu prea există asemănări din punct de vedere fizic, după cum ar observa cârcotașii.

Zis și făcut. Celine, în vârstă de 51 de ani, a abordat-o pe Angelina, mai tânără cu 7 ani, și i-a făcut propunerea. Numai că s-a lovit de un refuz categoric. Asta, deși cele două sunt prietene.

Nu diferențele de ordin fizic au făcut-o pe fosta soția a lui Brad Pitt să nu dea curs propunerii, ci faptul că este implicată deja în alte proiecte. Cel puțin aceasta este versiunea oficială.

”E devastată acum că Angelina a refuzat rolul”, a mai povestit sursa.

Mai rău e că Celine Dion, mamă a trei copiii, René-Charles, de 18 ani, și gemenii Nelson și Eddy, de 8 ani, nici nu are un plan de rezervă și își vede visul cum moare.

Celine Dion trece printr-o perioadă foatre bună, când în sfârșit s-a împăcat cu propria imagine, se simte sexy și nu-i mai pasă ce crede lumea. Chiar dacă este în mod constant criticată pentru silueta ei (prea) silfidă, vedeta susține că nu s-a simțit mai bine niciodată. Tabloidele scriu că starea de bine i se trage de pe urma relației pe care o are cu unul dintre dansatorii ei, cu mulți ani mai tânăr, însă Celine nu a confirmat acest zvon.

”Viața mea a reînceput la 50 de ani. Mă simt fericită, mă simt frumoasă!”, a declarat recent Celine Dion, recunoscând că toate aceste trăiri sunt o surpriză și pentru ea.

Vezi și Celine Dion se simte mai sexy ca oricând, la 50 de ani, grație iubitul ei mult mai tânăr. Dar nu arată deloc bine! Ce spune despre el

Citește și: