Maddox refuză să mai vorbească cu Angelina și vrea să plece cât mai departe de ea, după ce actrița a făcut un gest care l-a șocat. Mai exact, potrivit National Enquirer, adolescentul e foarte supărat pe mama lui și s-au certat foarte tare, după ce a aflat că Jolie a fost în vizită la mormântul dictatorul  Pol Pot, care este vinovat de genocidul cambodgian, ce a avut loc în perioada 1975-1979, în cadrul căruia au fost executaţi peste două milioane de oameni.

Pol Pot a fost un om politic din  Cambodgia, țara natală a lui Maddox, și a deținut funcția de prim-ministru al Cambodgiei și a făcut parte din gruparea Khmerii Roșii.

Citește și:Asta DA surpriză! Iată cine o va conduce la altar pe Meghan Markle!

Maddox îl roagă pe Brad Pitt să-l primească la el

Pe Maddox l-a supărat foarte tare faptul că mama lui i-a dus un omagiu acestui dictator, susține National Enquirer. El i-ar fi spus clar că vrea să se mute la tatăl lui, pentru că Brad nu ar face niciodată astfel de gesturi, iar acum îl roagă pe Pitt să-l primească să stea cu el.

Pe băiat l-a șocat gestul mamei lui și nu poate să o înțeleagă, mai ales că Jolie a făcut un film, „First They Killed My Father”, ce a fost lansat anul trecut, despre genocidul din Cambodgia. Mai mult, Angelina l-a pus pe Maddox să fie  producător executiv la filmul bazat pe memoriile lui Loung Ung, o activistă pentru drepturile omului care a supraviețuit perioadei opresive de guvernare a Khmer Rouge din Cambodgia. Autoarea cambodgiană Loung Ung, o adevărată supraviețuitoare a dictaturii groazei din țara sa și a regimului khmerilot roșii.

Actorul a fost acuzat că ar fi fost violent cu Maddox

Decizia lui Maddox pare să infirme astfel și acuzațiile că Brad Pitt ar fi fost violent cu fiul lui cel mare. La scurt timp după divorț, s-a scris chiar că actorul a fost anchetat de FBI cu privire la o presupusă violenţă fizică şi verbală asupra lui Maddox, fiul lor cel mare. Anturajul Angelinei Jolie a susținut că actorul l-ar fi lovit pe Maddox, în vârstă de 15 ani, în timpul unui zbor cu avionul, în septembrie, 2016,  și că acesta ar fi fost motivul care ar fi determinat-o pe Angelina să divorțeze. Însă, în urma anchetei actorul nu a fost găsit vinovat și FBI a retras acuzațiile.

Citește și: